Så fandt August ‘Agge’ Rosenmeier sit nye hjem: Den danske eSportorganisation North henter FIFA-stjernen på en to-årig kontrakt.

Med under to uger til FIFA 19-udgivelsen droppede August ‘Agge’ Rosenmeier den 13. september nyheden om, at han officielt ikke længere var en del af Spencer Owens Hashtag United. Der skulle dog ikke gå lang tid, før den danske FIFA-spiller kom på plads et nyt sted.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, stadion og friluftsliv

Credit: Jonas Kekko/North

Det bliver nemlig North, der i skrivende stund tirsdag formiddag via. et pressemøde kan meddele, at de har vundet kampen om danskerens signatur.

Læs også: Agge-manager: Matchet med North er perfekt

North, der ejes af F.C. København og Nordisk Film, har tildelt Agge en to-årig kontrakt, og han bliver hermed den første FIFA-repræsentant i eSportorganisationen, som blev grundlagt i januar sidste år, hvor de også præsenterede deres CS:GO-hold.

Jeg er stolt og glad over at få muligheden for at udvikle mig som FIFA-spiller hos North. North tilbyder top-professionelle rammer, og de har i øvrigt samme ambitioner som mig – min ambition er at blive verdensmester igen. Derfor er det et perfekt match,” udtaler Agge i pressemeddelelsen.

Den 22-årige københavner vender altså dermed hjem efter de to seneste ophold i henholdsvis franske Paris Saint Germain og engelske Hashtag United, og i FIFA 19 skal han derfor træne op til internationale turneringer i Telia Parken, der samtidig bliver hans faste base.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, står, himmel, sko, sky og friluftsliv

Credit: Jonas Kekko/North

Sports-Gaming.dk er til stede i Parken i dag og er lige nu i færd med at indsamle en uddybende reaktion fra hovedpersonen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.