På denne side vil vi sørge for at holde jer opdateret på danskernes resultater, samt seneste nyt fra Globals Playoff i Amsterdam

Velkommen til Sports-Gamings live opdatering fra Globals Playoff i Amsterdam. Vi er i samarbejde med EA blevet inviteret til Amsterdam, hvor vi de næste 2 dage vil holde jer opdateret på danskernes resultater, samt seneste nyt fra turneringen.

Vi er i dag nået til den vigtigste dag i turneringen – Nemlig kvalifikations dagen. Det er i dag vi finder de 16 PlayStation spillere, som er kvalificeret til FeWC i London. I kan læse meget mere om hvordan det gik danskerne i går her

Vi vil forsøge at komme med live opdateringer fra de afgørende kampe for danskerne, men det er desværre ikke alle kampene vi har mulighed for at følge med i live.

Efter klumpspil ryger bolden i kassen. 2-0 til Agge – 44 minutter spillet

Cihan reducerer på et hjørnespark… 2-1 til Agge efter 72.

Første kamp ender 2-1 til Agge – En utrolig tæt kamp, hvor Agge dog sidder på spillet..

Kamp 2 er i gang – Kan også følges på Twitch.tv/Easportsfifa

1-0 til Agge efter 15 min !!

45 minutter spillet og Agge bringer sig foran 2-0 !! 4-1 samlet !

10 minutter tilbage og Agge bringer sig foran 5-1!!

Cihan reducerer med 8 minutter igen – 5-2..

Agge gør det !! 5-2 sejr og er kvalificeret til FeWC !!

Marcuzo vs EnvyJas

Marcuzo bagud 1-0 efter 20 min

45 minutter spillet og stadig 1-0 til Jas – Kom nu Marcuzo

Marcuzo på 1-1 efter 51 minutter!!

Kort efter gør han det igen – 2-1 til Marcuzo!!

Han spiller rigtig godt nu – 3-1 til Marcuzo efter 73 minutter !!

Marcuzo viser stats 8-1 i skud efter 76 minutter

4-1 til Marcuzo efter 82 minutter !!

Første kamp færdig – Marcuzo hiver en 4-1 sejr hjem !

Vi venter stadig på at de får lov til at starte kamp 2..

Vi er klar til anden kamp – Agge starter også inden for de næste par minutter, muligvis på stream

Marcuzo forsætter som han sluttede – 1-0 til Marcuzo !!

2-0 til Marcuzo – Marcuzo er brandvarm !

Marcuzo fører 6-1 med 45 minutter tilbage – Det lugter af FeWC!

Lukket og slukket – 7-1 samlet til Marcuzo med 15 minutter igen

Marcuzo vinder 7-1 over de 2 kampe og er klar til FeWC i London !!

Fatih vs AndoniiPM

Første kamp er endt 2-2 – beklager den sene opdatering, men der har været tekniske problemer…

Vi er live med kamp 2, som også kan følges live på twitch.tv/easportsfifa

I overtiden af første halvleg gør han det – 3-2 til Fatih sammenlagt !!

4-2 til Faith med 40 minutter igen !!!

Reducering af Andonii til 4-3 – 33 minutter tilbage..

Uheldigt for Fatih, men Andonii gør det til 4-4 efter 60 minutter – kom nu Fatih..

89 MINUT – FATIH TIL SCORER TIL 5-4 !!

Andonii går op i den anden ende lige efter og gør det til 5-5 – det ligner en forlænget spilletid om FeWC pladsen..

Fuldstændig vanvittig redning af Fatihs målmand – 15 minutter tilbage og stadig 5-5, KOM NU FATIH!!

Det skal afgøres i straffe..

Fatih taber og er ude….

Runde 7 – Sidste runde af Swiss formatet

Agge vs Bastafa

23 minutter spillet og Agge bringer sig foran 1-0 efter et gennemspillet angreb!!

37 minutter spillet og Agge gør det igen 2-0 !!

3-0 til Agge efter 44 – Han spiller rigtig godt nu!

4-0 efter 64 minutter !

81 minutter spillet og Agge bringer sig på 5-0

Agge vinder første kamp 5-0 – det ligner en plads i slutspillet

Rutineret indsats af Agge i anden kamp – stadig 0-0 til pausen

Bastafa på 1-0 efter 64 minutter -Stadig 5-1 til Agge samlet !

2-0 efter 72 – Nu skal vi have fokus på igen!..

Kampen ender 2-0 til Bastafa, men det ændrer ikke på en samlet 5-2 sejr til Agge – Vi er klar til kampen om VM

Marcuzo vs Jra-cule10

Marcuzo taber første kamp 1-2

Anden kamp ender desværre også med et nederlag – denne gang på 2-3.. Samlet 3-5 nederlag..

Fatih – YimmieHD

En målrig affære – første kamp ender 6-6.

Kamp 2 ender også med uafgjort 2-2, men Fatih formår at vinde kampen efter straffespark og ender derfor med en 5-2 record i Swiss formatet.

Runde 6

Agge vs IsoPower

Isopower bringer sig foran 1-0 efter 17 minutter i kamp 1..

Stadig 1-0 til pausen – En lige kamp, hvor Agge dog har haft 2-3 store muligheder for at bringe sig på 1-1.

70 minutter spillet med et par store chancer i begge ender – Stadig 1-0 til IsoPower..

82 min spillet og Agge får endelig bolden i kassen til 1-1 – KOM SÅ AGGE !

En stor fejl på midten af Agge giver kontra til IsoPower – Agge bagud 2-1 efter 89…

Agge taber første kamp 2-1 efter en tæt kamp, som Agge dog dominerede – Kom nu Agge!

IsoPower foran 1-0 efter 15 min i kamp 2 – 3-1 til Isopower samlet..

Rigitg flot angreb af Agge bringer ham på 1-1 efter 26 minutter – KOM NU AGGE !!

Stadig bagud 3-2 sammenlagt med 1 halvleg tilbage.

2-1 til Ispower og 4-2 samlet efter 63 min i kamp 2 – det ser rigtig svært ud…

15 min tilbage og stor chance til Agge – Desværre redder De Gea… Marginalerne er ikke med ham..

Agge bringer sig på 2-2 med 13 min igen – Kom nu Agge !!

3-2 til Agge med 8 minutter tilbage – Vi er tilbage på uafgjort sammenlagt, Stærkt Agge !!

Agge gør det i 90 minut !!! 4-2 til Agge og 5-4 samlet !!

Agge vinder kamp 2 med 4-2, som giver ham en 5-4 sejr over de 2 kampe

Marcuzo vs Marv

Kamp 1 ender 3-2 til Marcuzo, som dog var foran 3-0 med 30 min igen.

Kamp 2 ender også 3-2 til Marcuzo, som vinder 6-4 sammenlagt!

Fatih vs I-AmAndy

Fatih vinder første kamp 5-4 – videre til kamp 2!

Fatih sikrer sig en 5-3 sejr i anden kamp, hvilket sikrer ham en 10-7 sejr samlet og giver ham en plads i slutspillet !

Husk at denne artikel vil blive opdateret med resultater løbende igennem dagen, samt at I på vores facebook side kan se videoer med reaktioner fra danskerne.