Vi har taget en snak med FIFA-coach Daniel Barnewitz og eSportansvarlig Jesper Larsen fra Brøndby eSport. Her fortæller de om sæsonen, der er gået, om forventningerne til FIFA 19 samt om deres kommende FIFA-camps, som Daniel Barnewitz står i spidsen for.

Så nåede sæsonen til vejs ende for Brøndby eSport, der ligesom alle andre nu venter på at komme i gang med FIFA 19, som rammer butikkerne om præcis en uge.

Inden den nye sæson skal sparkes i gang har vi dog fået fat på henholdsvis FIFA-coach Daniel Barnewitz og eSportansvarlig Jesper Larsen fra Vestegnsklubben til en snak – først og fremmest omhandlende den netop afsluttede sæson.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, nærbillede og indendørs

eSportansvarlig Jesper Larsen og Frederik Fredberg til FUT Champions Cup i Manchester.

Når vi kigger tilbage på FIFA 18-sæsonen, synes vi helt klart, at vi har indfriet vores målsætninger – og lidt til. Vi har en målsætning om, at vi skal kunne gøre os gældende på både den nationale- såvel som den internationale scene. På det internationale niveau føler vi, at vi har formået et lægge på i forhold til året før, hvor specielt klub-VM-triumfen selvfølgelig er et højdepunkt, og noget vi er enormt stolte over. Derudover formåede Fredberg også at vinde Levante International Cup samt at være med fremme helt i top i både NGL Champions Cup og eGlobal League. Alt i alt er to internationale titler utrolig flot og vidner om et stærkt år fra vores side,” lyder det tilfredsstillende fra de to eSportentusiaster i Brøndby IF, der hernæst sætter forventningerne til den nye sæson.

Ift. vores forventninger til FIFA 19 sætter vi barren højt, hvor vi først og fremmest vil forsøge at gøre det så godt som muligt ved klub-VM, der bliver et af sæsonens helt store fokusområder. At genvinde klub-VM for tredje år i træk ville være en kæmpe bedrift, men vi mener, at vi i Fredberg og Dingo har en utrolig stærk duo, som vi godt kan se gå hele vejen,” fortæller de forventningsfuldt og fortsætter.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, smilende personer

Frederik Fredberg, Daniel Kristensen og Daniel Barnewitz til Starcade 2018.

Derudover forventer vi at være repræsenteret til alle FUT Champions-turneringer med minimum èn og gerne begge spillere, hvilket i sidste ende forhåbentligt ender ud i en playoff-plads. Derefter er der så meget, der skal gå op i en højere enhed, at der er svært at vurdere på nuværende tidspunkt. Fredberg har allerede bevist, at han kan være med på den internationale scene, og vi tror på, at FIFA 19 bliver året, hvor Dingo også får sit endelige internationale gennembrud.

Det er til gengæld ikke alt, der kommer til at foregå på det konkurrencelige plan for Brøndby eSport i FIFA 19. Allerede fra den 30. september og fremad afholder de nemlig deres egen FIFA-camp, hvortil Daniel Barnewitz kommer til at stå i spidsen for.

Som du selv skriver, har vi netop lanceret et nyt tiltag, hvor vores kommende FIFA-camp er en del af en række eSport-camps, der på nuværende tidspunkt også indeholder CS:GO-camps. Til FIFA-campen kan man først og fremmest forvente – forhåbentlig – at lære enormt meget – og i første omgang blive klogere på FIFA 19, der selvfølgelig vil have stor fokus til den første camp,” siger han og uddyber campens formål.

Jeg har en del erfaring qua mit job som FIFA-coach i Brøndby, og derudover har jeg tidligere givet en-til-en-træning til privatpersoner. Netop en-til-en-træningen er i højsædet, hvilket også er grunden til det relativt lave deltagerantal. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten og sikrer derved, at alle får noget ud af campen. Derudover skal det selvfølgelig være sjovt og hyggeligt, hvor man som deltager samtidig får nogle nye bekendtskaber med andre unge på sin egen alder med samme interesse – nemlig FIFA. På denne måde forsøger vi at skabe de bedst mulige rammer for dem, der vælger at deltage.

Ønsker du at deltage i Brøndby eSports FIFA-camp kan du læse meget mere om den samt finde billetter lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.