Det er nu blevet torsdag. Der er kun to dage tilbage før vi mødes på Falster. I går gav vi jer vores bud på en mulig top 12-9,  og vi er dermed klar til at fortælle top 8-5.

Læs mere om turneringen og køb billet

Nr. 8: Marcus ´ExpectSporting´ Jørgensen – Tricked eSport:

Marcus Jørgensen har ikke været på den danske Fifa scene forfærdelig længe, men viste sig for første gang frem, da han gik hele vejen til finalen til DM 2014, hvor han kort tid efter fik sikret sig en kontrakt med Tricked eSport. Siden hen har han gjort det ganske flot online med højt niveau, samt en fin placering til The Experience i Roskilde. Derfor skulle han selvfølgelig have en plads i den bedste halvdel af vores seednings. Hør her hvilke forventninger han har stillet sig selv:

“Mine forventninger til Pricerunner Cup, det er, at det bliver en god turnering, uden alt for mange tekniske problemer. Mine forventninger til mig selv? Jeg ved, at hvis jeg rammer det niveau som jeg ved jeg har, så slutter jeg blandt de sidste 4. Men jeg skal i hvert fald ramme dagen, hvis det skal kunne lade sig gøre. Jeg vil mene, at jeg er så forberedt, som man nu kan være. Og som en lille forberedelse, så regner jeg med at deltage om at kvalificere mig til Audi Cup dagen inden.”

Marcus havde ikke selv et konkret bud på en top 3, men han kom med dette svar:

“Mit bud på top 3? Hm, det afhænger af så meget, omkring hvem der mødes hvornår i turneringen. Men håber selvfølgelig på at mindst en af os fra Tricked (Lasse ´Kongen´ Bækkelund, Anders ´Mr-Suit´ Bollerup og jeg), er blandt de sidste 3.”

 

Nr. 7: Adel ´Drogba´ Daher – Team Fifa.dk:

En af de personer, der har været indenfor Fifa spillet i rigtig mange år, må siges at være, Adel Daher. Med deltagelse til FIWC Los Angeles og EA Challenge series i Las Vegas siger det meget om de kvaliteter han har rent rundt med i alle de år. Det har ikke blevet til et DM, og han har heller ikke været særlig aktivt i Fifa 15, men med sin rutine og talent for spillet, skal han helt klart anses for at være en af favoritterne. Selv føler han ikke det største pres på sig selv:

“Jeg har ingen forventninger til mig selv, da jeg ikke rigtig har tiden i år til at spille så meget. Forventer turneringen bliver en god hyggelig turnering som de normalt er når Sports Gaming står for dem. Jeg ikke rigtig forberedt på nogen måde. Tror muligvis det bliver ren Mourinho og parkeret bus hele turneringen igennem.”

Selvom han ingen forventninger har, så beviste den rutinerede herre stadig stor selvtillid, da han skulle give sit eget bud på en top 3, der kan til at lyde således:

1. Adellovich
2. Adellotelli
3. Drogba

Værd at bemærke, så er disse spillere alle sammen kælenavne til ham selv.

 

Nr. 6: Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund – Clan eSpuma: 

Som seed 6 på vores liste, ligger Clan eSpuma spilleren Jacob Kragelund, der altså endte som nummer 1 til FIFA Cruise turen til Oslo, og også i en længere periode har domineret mange turneringer i det nordjyske. Han havde selvfølgelig også en kommentar klar, angående Pricerunner Cup.

“Jeg ser virkelig frem til endelig at komme i gang turneringsmæssigt. I forhold til egne muligheder for succes, vil jeg ikke forvente alt for meget, eftersom jeg ikke rigtig kender mit niveau i FIFA 15. Jeg har ikke har haft mulighed for at spille online over vinteren – kun sporadisk. Dog håber og regner jeg med at gå til knock-out runderne, hvorefter alt kommer an på min dagsform. Hvis jeg føler den, er det da muligt, at bringe lidt lommepenge med hjem til det nordjyske!” 

Sådan så Jacobs bud på en mulig top 3, ud:

1. August ´Agge´ Rosenmeier 
2. Lasse ´Kongen´ Bækkelund
3. Wahed ´The Kid´ Obayd

 

Nr. 5: Daniel Barnewitz – Copenhagen Wolves:

En af landets bedste Fifa spillere er Daniel Barnewitz, og det skal der ikke lægges skjul på. Med flotte præstationer til Aalborg Open, The Experience med hans 2. plads og sidst men ikke mindst 2v2 DM sejren med makkeren Lars Korreborg uden at lukke mål ind, har han vist fine takter offline. Hør her Copenhagen Wolves spillerens bud på turneringen:

“Jeg forventer at gøre en god figur og forhåbentligt nå rigtig langt – dog svært når det er samme struktur fra DM (tænker på andet gruppespil, hvor der kun er én der går videre) og 2×4 minutter pr. kamp. Derudover forventer jeg at der er styr på det hele og at det bliver et rigtig godt event, som det plejer, når SG står for det. Jeg ved faktisk ikke, hvor forberedt jeg er. Jeg synes dette års spil har en tendens til at være mere random end de foregående, hvorfor forberedelse ikke nødvendigvis kan betale sig. Når det er sagt så har jeg dog en fin form pt. og med Agge som sparringspartner dagen før skal jeg nok få en optimal optakt.”

Barnewitz havde selvfølgelig også et bud på en top 3:

1. August ´Agge´ Rosenmeier
2. Lars ´PrimeTurbo´ Korreborg
3. Mathias ´Revi´ Iversen

Yderligere tilføjede han: “Tror ikke på de mange “onliners”, der endnu ikke har vist det store offline endnu.”

I morgen bliver det så rigtig spændende, når vi skal finde de fire bedst seedede dagen inden det går løs!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.