Vi forsætter med vores optakt til CULT Cola Aalborg Open, som skal spilles i Friis Shopping Center og er med en præmiesum på i alt over 12.000 kr. Lyder dette interessant, vil der forsat kunne købes billet på nedenstående link. Her skal man dog være meget hurtig, da der er meget få antal billetter tilbage.

Køb billet til turneringen her

I dag går vi så videre fra seed 7-9, som vi kiggede på i går, og i dag skal vi i gang med at kigge på spillerne som vi regner med i top 5. Der har været en masse problemer med afbud og der er derfor kommet lidt rod i seedningerne. Dette er dog kun blevet en fordel for jer, da vi i dag bringer hele 4 interviews med nogle af de top seedede spillere!

Wahed ’The-kid’ Obayd – ECVisualize

Wahed valgte for under en uge siden, at blive en del af det hollandske pro hold, ECVisualize. Wahed er uden tvivl en spiller der skal tales om, når vi snakker om favoritter til Aalborg Open og han har flere gange vist hvorfor. Han har været i semifinalen til både Pricerunner Cup og TEX, og til ECWS kvallen var det kun Lars Korreborg der stod i vejen for hans kvalifikation til det uofficielle verdensmesterskab.

“Hvad forventer du af Aalborg Open? ”

Jeg forventer en lang køre tur med drengene, men ikke mindst en meget grineren tur og turnering. Også selvfølgelig mit hovedmål, som altid det er at vinde.

”Hvor meget kommer du til at forberede dig? ”

Jeg spiller næsten hver dag. Er begyndt at spille mod nogle fra mit eget hold og AT gaming fra Holland, dem kan jeg lære noget af, da de har en anden spillestil end den vi ”danskere” har. ”

”Hvordan kommer du til at gribe kampene an? ”

”Jeg vil bare holde fokus 100% og ikke lade mig blive påvirket hvis der sker noget EA i spillet. ”

Waheds top 3 lyder således:

  1. Lasse
  2. Mig selv
  3. Lars

Daniel ’Barnewitz’ Barnewitz – Copenhagen Wolves

Barnewitz har bestemt ikke haft det bedste Fifa år og ud over hans 2. plads til TEX har det set lidt dødt ud. Men han er naturligvis stadig en spiller der skal snakkes om, når vi snakker om spillere der kan drille de helt store. Rammer Barnewitz det niveau vi alle ved han har, er det de færreste i Danmark der vil kunne stoppe ham. Han var senest med til FIWC, som Agges coach, hvilket nok har givet ham en bedre forberedelse end før.

”Hvad forventer du af Aalborg Open? ”

Af selve eventet forventer jeg at det kører som det plejer. Rent turneringsmæssigt forventer jeg at gøre det bedre end jeg har gjort indtil videre i år og derudover regner jeg selvfølgelig med en Wolves-sejr. ”

”Hvor meget kommer du til at forberede dig? ”

Nu har jeg først fundet ud af i dag (onsdag), at jeg kunne komme, men jeg vil mene min optakt har været OK, især pga. FIWC turen med August. Så min forberedelse har været meget bedre end til tidligere events.”

”Hvordan kommer du til at gribe kampene an? ”

Kommer til at være mere spilstyrende end jeg plejer og så har jeg fundet flere måder at skabe chancer på. Så forhåbentligt bedre end de seneste par turneringer. ”

Barnewitz top 3 lyder således:

  1. Agge
  2. Lars
  3. Barnewitz

Jesper ’Pilm’ Prang – Intet hold

Pilm overraskede nok de fleste, da han til Aarhus Open hev sejren hjem. Han har omstillet sig fantastisk fra Fifa 14, hvor hans spil mere gik ud på kanten også nogle indlæg ind i boksen, men er i Fifa 15 kommet frem med en hel ny spillestil og er blevet en af de bedste til at holde på bolden, hvilket han også viste til Aarhus Open. Pilm valgte for kort tid siden at forlade FIFA Team Copenhagen, og leder på nuværende tidspunkt efter et nyt hold.

“Hvad forventer du af Aalborg Open? ”

”At jeg forsvarer titlen fra Aarhus, alt andet er vel en kende for uambitiøst. Det bliver dog ekstremt svært, og jeg vil ikke gå skuffet hjem hvis jeg bliver stoppet af nogle af de andre favoritter. Ud over det bare en rigtig hyggelig dag med de andre FIFA spillere. ”

”Hvor meget kommer du til at forberede dig? ”

”Jeg forbereder mig som jeg plejer, selvom jeg ikke har spillet så meget igen her på det sidste, synes dog optakten har været fin indtil videre. Plus jeg altid til offline events finder de ekstra procent frem der skal til, så på den baggrund er jeg ikke så nervøs. ”

”Hvordan kommer du til at gribe kampene an? ”

”Som altid prøver jeg at tage kontrollen, og diktere tempoet. Herudover er det bare at holde fokus, selv hvis man kommer bagud. ”

”Og til sidst, et bud på top 3? ”

Puha, det er vel egentlig “the usual suspects” 1. Agge er stadig nummer 1, det viste han også til FIWC, ville undre mig hvis han som minimum ikke kommer i finalen. 2. Lars er bare så farlig, var virkelig imponeret over hans spil i Köln, fortsætter han det bliver han næsten umulig at slå. 3. Lasse viser bare høj klasse hver gang, ikke så meget at sige ud over det. FIWC har også med garanti gjort ham endnu bedre, og mere sulten efter succes. ”

Mahamad ’Mo’ Al-Bacha – HVB-Esports

Al-Bacha er naturligvis et af de største talenter i dansk Fifa, og var naturligvis også med i vores artikelserie ”de unge håb”. Al-Bacha har trods sin unge alder allerede vist eksempler på hans niveau, senest med en meget flot 3. plads til Copenhagen Games, hvor han slog den daværende verdensmester, Augsut ’Agge’ Rosenmeier ud 4-1.

“Hvad forventer du af Aalborg Open? ”

Forventer en turnering med professionel setup af Sports-gaming, og så forventer jeg en turnering med højt niveau, og ikke mindst hyggen. ”

”Hvor meget kommer du til at forberede dig? ”

Jeg kommer ikke til at forberede mig p en speciel måde. Jeg prøver bare at øve forskellige formationer, spillestile, og bare klargøre mig selv mentalt set. ”

”Hvordan kommer du til at gribe kampene an? ”

En kamp af gangen, true min modstander på kontraangreb og holde bolden når det nødvendigt. ”

”Slutteligt, hvad er dit bud på en top 3 til Aalborg Open? ”

”Jeg har ikke lyst til at afgive en top 3 af specielle grunde. ”

Det var de seedede mellem 4-6. pladsen. Se med i morgen, hvor vi går videre og kigger på top 3, som nok ikke kommer som den største overraskelse.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *