Hvad angår FIFA 19 kan vi nu glæde os til autentiske og originale tilføjelser til både Champions League, Bundesliga, Premier League, La Liga og Serie A.

I juni måned afslørede EA, at vi i FIFA 19 vil kunne se frem til at have Champions League med som en del af spillet. En nyhed, der naturligvis skabte stor begejstring for de mange FIFA-entusiaster verden over.

Nu har FIFA-dyrkere til gengæld fået endnu mere at glæde sig over, eftersom EA mandag aften kunne præsentere to nye licensaftaler, som vil give spillere en ekstra unik oplevelse, når de spiller FIFA-kampe.

Den spanske La Liga samt den italienske Serie A er officielt blevet tilføjet til det lille udvalg af ligaer, der i FIFA har deres egne originale scoringstavler, stadioner, spilleransigter og andre unikke features.

I videoen, som du kan se øverst i artiklen, giver EA os en smagsprøve på, hvad vi har i vente, når der ved brug af La Liga-spillere- eller hold skal spilles henholdsvis karriere mode, det nye kick off eller selvfølgelig også FIFA Ultimate Team, hvor det er muligt at sikre sig selv splinternye items.

La Liga har fået mere end 200 nye “spiller-ansigt-scanninger” samt hele 16 nye stadioner med i spillet. Det er endnu ikke bekræftet, om det bliver så høje antal for Serie A, men EA SPORTS FIFAs officielle, italienske Twitter-side har ikke desto mindre bekræftet de nye licenser:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.