Vi har nu fået mere bevismateriale på, at det nye “Active Touch System” kommer til at revolutionere FIFA. Se bare med her.

I ovenstående video fra La5ty ligner det mest af alt noget fra et af de gamle FIFA Street-spil. Det er dog derimod optagelser fra FIFA 19 og dets nye “Active Touch System“, der for alvor bliver testet og vist frem for første gang.

Se også: Nye FIFA 19-jublescener: Sådan laver du dem

Som det kan ses i videoen, bliver det i FIFA 19 muligt at foretage jongleringer i løb samt lægge bolden perfekt op til en flugter eller såfremt et saksespark.

Med den nye ændring, som gør, at spillerne stort set hver gang, man holder L2 nede i skudsituationerne, vil afslutte akrobatisk, biddrager det samtidig til, at der er mulighed for at score nogle rigtig vilde kasser fra i næste måned af.

En, der helt sikkert vil benytte denne nye funktion, er YouTuber Kazooie94. I videoen herunder har han lavet en tutorial til, hvordan man udfører de forskellige flicks og førsteberøringer, eksempelvis “Bergkamp-flick” som nu er en del af FIFA. Han fortæller desuden, hvilke stjerner skillmoves dine spillere skal have for at kunne udføre dem:

Hvad tænker du om det nye “Active Touch System”? Lad os endelig vide.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.