EA sender lige nu FIFA 19-nyheder live fra O2 Arena i London, og den første vi har fået er endnu flere detaljer om det nye gamemode “House Rules”.

Forleden hørte vi for første gang om det kommende FIFA 19-gamemode “House Rules“. I dag i O2 Arena har vi dog fået endnu mere spændende information om gamemodet, “hvor du laver reglerne”. Her er de fem valgmuligheder:

Long range

I “Long range” skal du forsøge at score på langskud, og hvis du finder den rette vinkel på et af disse, vil du altså blive belønnet med to mål i stedet for ét, som du får for at score inde i feltet. Så tag langskudstøvlerne på, og sørg for at vælge et hold med en masse langskudsspecialister.

Survival

I “Survival” bliver det rigtig interessant. For scorer du et mål, får du selv en komplet tilfældig spiller fjernet (formentlig ikke målmanden). Det vil forhåbentlig sige, at kampene nok bliver meget tætte, så der er spænding hele vejen igennem.

Headers & Volleys

I “headers & volleys” skal du finde din indre brasilianer frem. Mål, som ikke scores på enten flugtere, hovedstød eller straffespark eller frispark, vil nemlig blive annulleret.

Peter Crouch på toppen?

 

First to… og No Rules

De to sidste valgmuligheder er endnu ikke bekræftet ift. spilleregler, men vores bud er, at man i “first to…” eksempelvis vælger at spille til to mål, og den første til at score to mål dermed vinder kampen. Eller såfremt den klassiske golden goal. I “No Rules” vil det højst sandsynligt være reglen om ingen offside, som billede hentyder til, samt ingen frispark eller kort for eksempel.

Men vi må altså vente lidt endnu med at finde ud af, hvad de to sidste valgmuligheder byder på.

VM-finalen starter klokken 19:00 – følg den live her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.