På finaledagen til FIFA eWorld Cup i O2 Arena i London er det muligt at prøve FIFA 19 for første gang, såfremt man køber billet til eventet.

Forleden lagde vi FIFA eWorld Cup-programmet ud her på siden. På selve finaledagen den 4. august er der dog kommet en række tilføjelser, som gør dagen endnu bedre for både fremmødte og seere hjemmefra.

Credits to: EA SPORTS FIFA.

Finaleprogrammet kommer blandt andet nu til at indeholde en 2v2-turnering for kendisser. Musikeren Zak Abel, de engelske kvindelandsholdspillere Jordan Nobbs og Leah Williamson samt ikke mindst FIFA-personlighederne SpencerFC, ChuBoi, Castro1021 og Bateson87 er allerede på listen over deltagere i denne turnering. De resterende kendisser, som på lørdag skal dyste med i den sideløbende turnering, annonceres inden længe.

Mindst lige så bemærkelsesværdigt er det dog, at programmet har røbet, at det til eventet er muligt at teste det kommende FIFA 19 ud i en tidlig udgave. Sports-Gamings udsendte vil naturligvis forsøge at få fat på én af de i alt 20 konsoller, der bliver stillet til rådighed, og så kan du glæde dig til at læse vores personlige anmeldelse af vores første oplevelse med det nye spil i rækken.

Klokken 16:15, lige efter semifinalerne, vil der desuden komme endnu flere FIFA 19-nyheder ud, som du som altid kan læse om med det samme her på siden.

Med andre ord kan vi se frem til noget af et slutbrag til årets VM i FIFA. Husk du fortsat har mulighed for at købe billet lige her. Hele finaledagens program kan ses herunder:

Sports-Gaming.dk er inviteret til London af EA for at dække turneringen på nærmeste hold – følg med live her på siden fra 2. august!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.