FIFA i rumænien har aldrig sprudlet mere end på nuværende tidspunkt. Sidste uge kunne vi i FUT Champions Cup se ‘Agge’ blive slået ud i semifinalen til en velspillende ‘Joksan’, og nu går det løs igen. Vi bringer her alt det du behøver at vide op til en turnering, hvor vi meget vel kan få en dansker eller to på podiet.

Der bliver den 8-9 december i Bukarest afholdt en såkaldt ‘Licenced Qualifier’. En turnering hvor 32 af verdens bedste FIFA spillere kæmper om point til det globale leaderboard, hvor de 60 bedste bliver kvalificeret til at spille om en plads til verdensmesterskaberne. Et leaderboard hvor danske ‘Agge‘ ligger på en femteplads.

Weekendens turnering giver 850 point til førstepladsen, og med en præmiepulje på 30.000 dollars er der lagt op til et brag af en turnering. Listen over weekendens 32 deltagere ser således ud:

Her i blandt ser vi Donovan ‘F2Tekkz’ Hunt.

Image result for f2tekkzHan kunne i sidste weekend kalde sig vinder af den første FUT Champions Cup i FIFA 19. Han ligger i øjeblikket nummer 1 på Xbox One leaderbordet, og er i manges øjne ham man skal slå, hvis man vil nå hele vejen.

F2Tekkz’ bliver dog ikke det eneste bump på vejen, hvis man vil nå til tops i weekendens turnering. Over på PS4 siden er der også nogle bemærkelsesværdige herrer, som bliver svære at komme uden om.

Agge har siden FIFA 19’s udgivelse gået 30-0 weekend efter weekend, og kvalificeret sig til samtlige internationale events. Så selvom vi på redaktion håber og tror på dansk succes, så er Agge med objektive briller, en seriøs kandidat til trofæet og de 30.000 dollars. Agge har på det seneste været fraværende i den danske eSuperliga, grundet prioritering af internationale turnerninger.

Agge er dog ikke den eneste dansker, vi har med i turneringen. Den brandvarme ‘Üstün’ tager også del i turneringen, og ham skal man bestemt ikke undervurdere, selv om han måske ikke har samme erfaring som landsmanden August Rosenmeier. Fatih Üstün er den mest scorende spiller i eSuperligaen foran blandt andet ‘Agge’.

Derudover deltager den regerende verdenmester Mosaad ‘Msdossary’ Aldossary, som dog ikke helt har fundet sit gamle niveau i FIFA 19. ‘Msdossary’ skal alligevel ikke undervurderes, da han før har vist hvad han er i stand til.

Vi vil løbende her på siden komme med opdateringer fra turneringen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.