FIFA-spiller Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg har haft sit mest stabile år indtil videre i sin karriere. Næste år satser han dog på at kunne udbygge sit konkurrence-FIFA ved at fokusere meget mere på FUT og i særdeleshed gamemodet FUT Champions.

Lørdag bragte Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg den første titel til AGF Esport hjem, da han til Starcade i Aalborg gik hele vejen foran et stærkt felt af fremmødte FIFA-spillere fra hele landet. Bedriften var af den årsag ekstra speciel for AGF-profilen, som efter turneringen har udtalte følgende til os:

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, smilende personer, folk, der står og indendørsJeg stod med en glad følelse, som var afslutningen på en fantastisk weekend for mig. Jeg vandt ikke bare, men jeg gjorde det med et minimum af fejl, hvilket er første gang nogensinde for mig. Samtidig er det første trofæ for AGF, og jeg er utrolig stolt af at kunne levere det til dem.

Hvis man ser bort fra turneringer i World Cup-gamemodet er PrimeTurbo i de seneste 16 FIFA 18-turneringer kommet minimum til semifinalen i 15 af dem. Vi spurgte derfor hovedpersonen, hvad, han mener, har været nøglen til denne stabilitet.

Jeg tror ikke, jeg kan pege på en nøgle til succesen. Der har været mange faktorer, der har gjort, at jeg har været stabil. Først og fremmest tror jeg virkelig, at de folk, jeg ved, jeg kan stole på, som jeg har omkring mig, har gjort en forskel. Jeg har været ramt af stress i hele det første halvår, hvilket har gjort det svært for mig, men de folk, jeg havde omkring mig til events, har virkelig hjulpet mig godt på vej. Derudover har held også været en del af det, så det er bare om at bygge videre,” fortalte Lars Korreborg, der dog fortsat mangler at kæmpe om én titel, inden han kan se frem til FIFA 19.

På lørdag rammer Elgiganten FIFA Tour nemlig Viby i Aarhus (læs mere og køb billet her.) For PrimeTurbo handler det naturligvis om at gøre en god figur på hans klubs hjemmebane, ligesom det også er vigtigt for ham at få en god afslutning på FIFA-året.

Jeg ser virkelig frem til turneringen, eftersom vi er på hjemmebane i AGF. Det er første gang, vi kommer til byen, og jeg håber virkelig, vi kan levere endnu en sejr til AGF. Men det vigtigste bliver at gå glad og optimistisk ind til turneringen og så have en fantastisk dag sammen. Og med hinandens støtte er forhåbningerne og forventningerne selvfølgelig også en sejr,” sagde han og konkluderede hernæst snakken med at sætte forventningerne til den kommende FIFA-sæson.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, smilende personer, folk, der sidder og indendørs

Jeg har uden tvivl haft mit mest stabile år nogensinde. 15 semifinaler ud af 16 mulige, som endda var en kvartfinale, er det blevet til, så jeg har uden tvivl haft et utrolig succesfuldt år, på trods af jeg stort set ikke har rørt H2H udover til turneringer. Dog gik det som sagt ikke godt i FUT, men næste år skal der bygges på, og der skal jeg med til FUT Champions Cup. Jeg ved med mig selv, at jeg er god nok. Jeg skal bare have fundet nøglen til mere stabil mentalitet og nøglen til ikke at miste for mange penge på taxes, da jeg har været slem til at sælge mine hold. Stabiltet og hård træning bliver nøgleordene næste år,” lød de afsluttende ord fra Lars Korreborg.

Hvis du godt kunne tænke dig at få chancen for at spille mod PrimeTurbo og alle de andre gode FIFA-spillere i Danmark, så skynd dig at læse mere om weekendens turnering, hvor der altså er et begrænset udvalg af billetter til rådighed.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.