Som man troede at TOTY hypen havde lagt sig, valgte EA den 18. januar at smide en masse nye, unge og ikke mindst overdrevet gode kort i pakkerne. Der vil i denne artikel blive taget et kig på de såkaldte ‘Future Stars’.

Som det ligger i navnet er det altså en masse unge spillere, som er blevet opgraderet en hel del, og har fået nogle sig et nyt og meget bedre kort.

Kriteriet for at være en ‘Future Star’ er simpelt nok. Du skal være 23 år eller under. Ud af alle de U23 spillere som er med i FIFA, har EA altså udvalgt 21 som de mener er de mest berretigede til at blive kaldt for en fremtidig stjerne.

Alle kortene kan ses herunder:

Her i blandt ser vi en masse velkendte ansigter, som allerede har gjort sig på den allerstørste scene i international fodbold.

Her er det altså værd at bide mærke i kort som Vinicius Junior og Jadon Sancho, der med ratings på henholdvis 92 og 90 ville bliver et mareridt for et hvert forsvar.

Selvom de højeste ratings er at finde i den øverste spalte, så er der bestemt en masse kvalitet at spore blandt de 11 dårligst ratede i den nederste halvdel. For blot at nævne et par navne kan man fremhæve RB Leipzigs Dayot Upamecano, der med sin 88 pace kan løbe selv de hurtigste angribere op. Det er de færreste midterforsvarer, som kan prale med at være så hurtige.

Sidst men ikke mindst ligner Arsenals Matteo Guendouzi mand, som er sværd at slide ned. Over 80 i alle stats taler for sig selv, og mon ikke han kommer til at erstatte Kante på en del hold.

Herfra skal der lyde et held og lykke i jagten på de fremtidige stjerner, når der skal åbnes pakker hjemme foran skærmen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.