EA Sports begyndte offentliggørelsen af FUT 19 ratings i går, hvor 20 af de 100 bedste spillere i FUT 19 fik deres ratings offentliggjort. I dag blev 20 nye spillere præsenteret.

I går så vi FIFA 19’s  top 100-81 bedste spillere, hvor stjerner som Raheem Sterling, Kostas Manolas og ikke mindst den stærkt downgradede Arturo Vidal var repræsenteret. På dagens liste har vi tyve nye spillere, og selvom vi endnu ikke har set de 60 bedste spillere i FUT 19, er dagens liste spækket med stjerner.

Dagens liste er fyldt med 86’ere; Jerome Boateng, Thiago Alcantara, Otamendi og Sané er blandt dagens navne, men her på redaktionen har vi specielt optur over én spiller.
Douglas Costa

Douglas Costa har igen i år 5 stjernede finter – intet nyt under solen her. Til gengæld er den hurtige kantspiller gået fra 84 til hele 91 i dribling. Det vil altså sige, at Douglas Costas kort i FUT 19 vil være en bedre dribler end Cristiano Ronaldo var i FUT 18. Tilmed er han også gået tre op i pace og fire op i passing – han har altså fået en kæmpe opgradering, som I godt kan glæde jer til at prøve.

De 60 bedste guldspillere er endnu ikke offentliggjort, og der er allerede mange 86’ere, hvilket vil sige, at der er ekstremt mange højtratede spillere tilbage. Vend tilbage på Sports-Gaming.dk i den kommende tid, for at få samlet alle FIFA 19 nyheder på ét sted.

Tjek hele listen ud her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.