Det bliver fremover Kristoffer Smedstrup, der får til opgave at sikre Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen kommercielle aftaler. Vi har talt med Manchester City-spillerens nye manager om opgaven.

Igennem det seneste år har jeg haft en løbende snak med Marcus omkring fremtiden, og selv om der ikke har ligget nogle konkrete aftaler imellem os, så har jeg, i kraft af hans venskab med August, haft ham med i tankerne, når jeg har snakket med potentielle klubber og sponsorer,” indledte Kristoffer Smedstrup snakken med, da vi spurgte ind til hans nye job som FIFA-spiller Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensens nye manager.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, stårHan og Marcuzo, der for nyligt vendte hjem fra VM i FIFA med en fjerdeplads, har nemlig indgået en aftale, som forhåbentlig skal sikre flere kommercielle muligheder for Manchester City-spilleren.

De seneste tre måneder har vi snakket om at gøre samarbejdet mere formelt – også i kraft af større interesse for Marcus pga. de gode resultater – og derfor var det naturligt at få lavet en konkret aftale, som giver ro på tingene udenom selve FIFA-delen,” uddybede Kristoffer Smedstrup efterfølgende og konkretiserede dernæst, hvad hans kommende arbejdsopgaver helt præcist kommer til at indebære.

Som det er med August, så skal jeg hjælpe Marcus med dialog med klubber og sponsorer – både nuværende og potentielle i fremtiden. Samtidig skal jeg sikre, at Marcus’ brand hele tiden opbygges med god pressedækning, og så skal jeg administrere de bookninger og aftaler, der ligger omkring Marcus. I bund og grund skal jeg gøre sådan, at Marcus hundrede procent kan fokusere på at spille (og vinde) FIFA-kampe,” fortæller han.

Kristoffer Smedstrup og August Rosenmeier.

Netop det, at Kristoffer Smedstrup allerede i forvejen arbejder tæt sammen med August ‘Agge’ Rosenmeier, som kommer utrolig godt ud af det med Marcuzo, har desuden også sine fordele ifølge FIFA-manageren.

Deres venskab gør det selvfølgelig nemt på nogle punkter, for det er muligt at kunne “tilbyde” flere forskellige “produkter” til potentielle sponsorer og samarbejdspartnere, men samtidig kan der selvfølgelig opstå konkurrencesituationer – både sportsligt på “banen”, men også ift. kommercielle interesser udenfor. Vi har dog en god dialog, som sikrer, at alle er glade,” lyder det fra Kristoffer Smedstrup, der slutter snakken af med at fortælle os nærmere om hans personlige forventninger til den kommende sæson og samarbejdet dertil.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, folk, der sidderVi er i fuld gang med at se på den kommende sæson, men min rolle, både med August og Marcus, er ikke så meget på den sportslige del. Selvfølgelig skal jeg hjælpe med at finde et setup, som sikrer de bedst mulige rammer for succes, men min opgave ligger langt mere på de kommercielle områder end på banen, som er klubbernes ansvar. Derfor ser jeg det heller ikke som det store problem, hvis Marcus og August kommer til at stå overfor hinanden i turneringer – jeg står for alt bag ved linjerne og ikke i kampsituationerne.

Vi glæder os til at følge det spændende samarbejde, der med garanti for alvor vil blive kickstartet i FIFA 19.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.