Lørdag d. 24. august indbød vi i Tylstrup Esport Center til FUT Live 2019, og det blev en glimrende dag som endte med Brøndby Esport sejr da Fredberg tog sejren i finalen.

32 af landets bedste FUT spillere var mødt op i det nordlige Jylland, og igennem hele dagen var der super god stemning og virkelig højt FIFA-niveau. Fredberg tog turen hele vejen igennem winner bracket, og det blev Bech fra Tricked som vandt loser bracket – derfor skulle de to mødes i Grand Finalen. På grund af Fredbergs ubesejrede vej igennem winner bracket kunne han nøjes med at vinde 1 sejr i Grand Final mens Bech skulle vinde 2 sejre i træt for at tage den endelige sejr. I første kamp lignende det længe at Fredberg skulle tage sejren, men da de endte i straffesparkskonkurrence, blev det Tricked spilleren der sejrede. I den anden finalekamp var der ikke så meget at gøre for Bech, og Fredberg kunne tage en fortjent sejr i turneringen.

Tak til alle der mødte op – det var en fornøjelse! Også tak til alle sponsorer der gjorde dagen muligt. Vi håber at kunne lave en FUT Live i Tylstrup Esport Center igen en anden gang, og så håber vi at interessen er lige så stort dér.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.