Forud for næste weekends store turnering i Fields – Elgiganten FIFA Tour #2 – har vi talt med Daniel Agassi, der her skal repræsentere AaB Esport.

Elgiganten FIFA Tour #2 er lige om hjørnet, og i den anledning har vi fanget AaB Esports Daniel ‘Balkan Beast’ Agassi, som har en lang tur foran sig.

Læs mere og find billetter her

Men turen kan såmænd blive det hele værd for Daniel Agassi, der efter et fornuftigt 2017 godt kan stille sig selv store forventninger forud for den vigtige turnering i København. Indtil videre er det blandt andet blevet til en top 16 til Copenhagen Games og en top 4 til Waoo Super Sunday #1 for AaB-spilleren, der blot venter på det endelige gennembrud.

Selv tror han da til dels også på, at dette gennembrud muligvis kunne opstå i næste weekend.

Daniel Agassi blev nummer to sammen med Alen Barakovic til Danske Bank FIFA Cup 2v2.

“Jeg håber selvfølgelig at kunne komme langt i Fields og forhåbentlig tage nogle ranglistepoint med hjem. Jeg plejer at tage til turneringer med delmål såsom gruppespil, 1/32, 1/16 osv., men selvfølgelig er mit mål at komme forbi gruppen og så tage den skridt for skridt efterfølgende. Jeg føler mig forholdvis parat til at levere. Dog har jeg spillet en del FUT for tiden, men jeg har planer om at øve H2H nogle dage før jeg drager mod det københavnske,” fortæller ‘Balkan Beast’ til os og evaluer efterfølgende ovenpå sine første måneder i AaB-trøjen.

“Opholdet hos Aalborg Esport har været ganske udmærket for mig og gutterne, vil jeg selv sige. Der er stadig nogle ting, vi kommer til at skulle fokusere på med hensyn til foreningen. Dog er det jo stadig en nyopstartet forening, så tingene kommer i hver deres tempo. Med henblik på vores mål, så har gutterne og jeg sat et mål for resten af 2017 om at levere nogle solide præstationer til turneringerne og gerne skrabe så mange ranglistepoint ind som muligt.”

På den personlige plan har Daniel Agassi også stillet sig selv nogle forventninger, og disse omhandler selvfølgelig den pt. manglende plads på den danske FIFA-rangliste.

Før jeg for alvor satte igennem med nogle udmærket præstationer, var mine mål for i år at komme i en top 4 til en Tour. Det formåede jeg allerede ved den første Waoo Super Sunday. Et mål jeg gerne vil opfylde er at komme indenfor den synlige del af ranglisten, da jeg selv føler mit niveau er til det. Der er ikke som sådan en specifik placering, men gerne en god del inde i top 50.Sports-Gaming.dks billede.

Sidst men ikke mindst kigger dagens hovedperson på sine chancer for at kvalificere sig til næste sæsons Waoo FIFA Liga. Noget der faktisk ikke ser helt umuligt ud for AaB-spilleren, som lige nu er placeret nummer otte på Waoo-leaderboardet.

Jeg håber selvfølgelig, jeg kan komme med til næste sæson i Waoo FIFA Liga. Dog kræver det hårdt arbejde og gode præstationer de næste to gange, hvilket jeg er udmærket klar over. Jeg må bare træne, spille mit eget spil og se hvordan det går løbende.

Dermed fik vi snakket med den første spiller forud for næste weekends store turnering i Fields – husk at følge med på siden resten af dagene op til for flere nyheder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.