Efter den seneste artikelserie, hvor vi så på de bedste billigste hold, lød der interesse for at lave et dansk hold, så det er hvad vi kigger på denne fredag aften!

Jeg har besluttet, at jeg blot vil lave ét hold, i stedet for bronze, silver og gold-katagorierne fra artikelserien, og så virkelig fokusere på det ene hold og spillerne.
Jeg vil skrive de forskellige spilleres TOT som [XX] efter navnet.

målmandsposten

På målmandsposten har vi næsten ingen anden mulighed end Anders Lindegaard [78], som har 433 stats i alt. Vi har også en mulighed for at kunne bruge Kasper Schmeichel [74], som dog er hele 4 ratings dårligere. Sjovt nok kan det dog nævnes, at han OGSÅ har 433 stats i alt.

forsvaret

Hvis vi lige starter med at se på backspillerne, så ser vi hurtigt et problem, hvis vi vil have det ultimate hold, eftersom der ingen danske guldspillere er der. Vi må altså nøjes med Daniel Wass [73] eller Patrick Mtiliga [69] på venstreback, hvor jeg nok vil vælge Daniel Wass [73], eftersom han har lidt bedre stats. Dem der ønsker at paceabuse bør dog nok vælge Patrick Mtiliga [69], som har 86 i pace. Jeg kan godt gode lide en effektiv spiller, som også kan aflevere og meget andet, og der virker Daniel Wass [73] bedre.
På den anden back har vi egentlig ikke rigtigt nogen valgmulighed – vi må bruge gamle Lars Jacobsen [71], eftersom andetvalget vil være Peter Nymann-Mikkelsen [63], som netop er skiftet til FC Vestsjælland fra Djurgården. Han kan ikke rigtit andet end spurte derudaf, så derfor falder mit valg altså på den gode gamle Lars!
Som det sidste i forsvaret mangler vi 2 centerbacks. Jeg må sige, at vi næsten sidder i lidt af et luksusproblem, eftersom de danske, og unge, centrale forsvarsspillere ser rigtig gode ud. Vi har en Andreas Bjelland [74], som har hele 75 i heading, vi har en Mathias ‘Zanka’ Jørgensen [71], som har hele 73 i pace og 74 i heading, som også gør ham rigtig stabil. Den sidste lille underdog, før vi går til de to stærkeste, vil være Jores Okore [73], som har hele 76 i pace og smukke 84 i heading, hvilket gør ham til et absolut beast! Han har derudover også 93 i strength som jo bare gør ham umulig at komme forbi næsten. De sidste to er selvfølgelig Simon Kjær [75] og Daniel Agger [82]. Jeg tror ikke, at vi kommer udenom, at vi skal have Daniel Agger på den ene plads, men skal det være Jores Okore eller Simon Kjær som skal være ved hans side? Det var et svært valg for mig, men jeg har valgt at gå med Jores Okore, da jeg har prøvet ham før, og han er utrolig solid! Det skal dog nævnes, at Simon Kjær har en inform, altså en bedre version af efter at have været på ugens hold, så hvis mans er på dette kort, så har han 77 i rating. Hans IF-kort har 82 i def og 77 i heading, og det gør ham selvfølgelig meget bedre, men… Jeg tror dog altså, at jeg ville tage Jores Okore, da han er lidt bedre i hovedstødsspillet, i hurtigheden og i styrken.

midtbane

Nu kommer vi op mod den sjovere halvdel, og skal have fundet 4 midtbanespillere. Den første vi ser på, er den venstre midtbane. Jeg har et par gode forslag her, i form af en Thomas Kahlenberg [73], som er den med flest stats, nemlig 405. Vi har en Jens Stryger Larsen [66], til dem der vil paceabuse, hvor han er ret så effektiv med sine 89 i pace. Derefter kan vi se på Nicolai Jørgensen [71] fra FCK, som har en okay pace på 79, og ellers er ret habil. Den sidste bejler, som jeg vil nævne, er Viktor Fischer [74], som man så kan undre sig over kun har 3 stjerner skills. Han har god pace i sine 78, og også hans skudegenskaber gør ham nyttig. Der er mange andre alternativer her, men jeg synes, at Viktor Fischer ser mest interessant ud.
På den højre side har vi igen et par gode spillere, og det er inklusiv en inform i form af unge Kasper Kusk [IF: 69]! Hans normale kort [66], ville ikke rigtigt have været i mine overvejelser, men hans inform ser ganske spændende ud med 77 pace. Derudover er der en Jakob Ankersen [66] med hele 85 pace, og han har 384 stats i alt, som kun overgås af Kasper Kusk’s inform, som har 393. Den sidste udfordrer, som jeg vil nævne – husk igen, at der er et par gode spillere her – er Lucas Andersen [69], som også ser ganske god ud. Har i pengene, så synes jeg, at i skal gå med til at prøve Kasper Kusk [IF:69] af, som jeg vil gøre! Hvis det kniber med pengene, så ville jeg dog vælge Lucas Andersen [69].
På den centrale midtbane, vil jeg først sikre den ene plads til Christian Eriksen [82]. Jeg er en kæmpe fan af ham og hans utroligheder, og derfor skal han selvfølgelig med. Han er da også den med flest stats, nemlig hele 431. Hans frispark er vanvittige, han har driblingerne og 5 star weak foot – det bliver næsten ikke bedre jo – og dog, hans styrke på kun 47 er dog et problem som jeg er klar over, men hans acceleration får ham i de fleste tilfælde væk fra de fleste.
Den anden centrale midtbanespiller bør hellere være en mere defensiv en af slagsen, eftersom vi har en offensiv spiller på den anden, så derfor vil jeg kigge efter den bedste styrke og den spiller der tackler bedst. Det udelukker dog ikke, at vi ikke kan tage den andenbedste midtbanespiller, for det er den gode gamle Wiliam Kvist [76], som mit valg falder på, uden rigtig konkurrence. Han er den danske midtbanespiller med størst styrke i defensiven, og han har også gode fysiske egenskaber. Jeg har endnu ikke prøvet ham, så det ser jeg frem til. Derudover kan vi jo også fryde os over de lange indkast han kan kaste.

angreb

Så er vi kommet til de sidste 2 pladser, som vil udgøre den største faktor på holdet. Jeg har kun fundet 2 spillere frem her, og så må vi jo se hvad i siger til dem.
Først har jeg vores gode Lord Bendtner aka. Nicklas Bendtner [75], som har 80 i heading og ellers fornuftige stats. Han har 392 stats i alt, og hvis vi ser på hans inform, som han smukt fik i starten af sæsonen, har den hele 77, hvor hans heading er blevet til 84. Derudover har IF-kortet ekstreme 87 i afslutning, 89 i skudstyrke og meget andet lækkert. Har du pengene klar, så kan du ikke gå udenom Nicklas Bendtner IF [77].
Den anden angrebsspiller bliver den unge Andreas Cornelius [71], som har været et smut i Cardiff, men nu er tilbage i Superligaen. Han bombede løs i Superligaen, i sin første rigtige sæson, så hvorfor skulle han ikke også kunne tørne ud for dit ultimate team. Han har 77 i pace og 76 i heading, som gør ham til en udmærket spiller. Han er ventrebenet, så vi kan have Lord Bendtner på venstre side og Corner i den anden, så de altid er klar på et skud mod mål, fantastisk!

Se holdet

Her har vi så et styk komplet dansk hold, som JEG personligt har valgt – det betyder ikke, at I behøver komme med kritik om valget, for det er et du selv har. Har du fundet et bedre hold, så skal i være velkommende til at vise mig det, og hvis tiden falder – så er jeg klar på at se om jeres hold kan slå mit i aktion 😉

 

BEMÆRK: Denne gang har jeg ikke spillet nogle kampe, men blot valgt holdet, da jeg indså, at I som læsere ikke rigtigt kunne bruge det til noget.

 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.