Vi nærmer os for alvor det nye år, og dermed også årets første turnering – Elgiganten Cup. Derfor er vi også klar med vores bud på en mulig 4. og 3. plads.

Gårsdagens artikel bød på gamle kendinger af scenen blandet med unge talenter, og dagens artikel har både de unge samt de erfarne. Dagens hold består nemlig af Seed 4, HassanPlayer Fanboys bestående af Wali ‘Kaz’ Kazmi fra XI Gaming og Carl Emil ‘Carly’ Lindblad fra eSpuma samt Seed 3, Fyns Stolthed, med Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og Claes ‘KegleKongen’ Hansen, begge fra Tricked eSport. Vi har naturligvis talt med begge hold om deres forventninger til turneringen.

HassanPlayer Fanboys:
Wali: 
Mulle (Carly, red.) og jeg snakker godt sammen, og er gode venner hvilket er hovedsagen til at vi spiller sammen, og samtidig gør vi begge et godt arbejde og også som duo. Jeg forventer, at Mulle og jeg er til at finde på podiet, hvis vi rammer dagen. Det lyder måske ret sygt i nogles ører, men vi tror bestemt på det, trods den træning vi har fået! Jeg tror helt sikkert det bliver en succes, og jeg glæder mig meget!
Carl Emil: Mig og Wali valgte at spille sammen både pga. det personlige, men i den grad også det spillemæssige, hvor vi har formået at få kombineret vores spillestile. Personligt snakker mig og Wali rigtigt godt sammen, hvilket jeg mener er rigtig vigtigt til en 2v2-turnering. Hvis vi rammer dagen, ved jeg at vi har evnerne til at stå på podiet når turneringen er slut, hvilket også er målsætningen for os begge to. Jeg tror Elgiganten Cup bliver en stor succes. Setuppet lyder til at blive fremragende, så jeg ser frem til en både hyggelig men selvfølgelig også seriøs turnering.

Fyns Stolthed:
Lasse: Jeg forventer ikke det store, da hverken mig eller Claes har spillet i mange uger. Det der gør os til et godt par er, at vi også kender hinanden personligt. Det er sværere at blive sur på hinanden, men samtidig nemt at give konstruktiv kritik når man kender hinanden så godt. Jeg forventer dog, at jeg vinder et segboard.
Claes:
Jeg må indrømme at vi nok kommer uden de store forventninger, som vi ellers plejer. Hverken mig eller Lasse har fået spillet den mængde FIFA, der er nødvendig for at være med i toppen, så det er helt sikkert rutinen der skal trække os, hvis vi skal vinde noget. Det, der gør mig og Lasse til et godt par, er nok at vi er gode venner og kender hinanden ud over FIFA, hvilket gør det nemmere, hvis man har noget der skal rettes på. Ud over det har vi efterhånden også spillet sammen en del gange, hvilket selvfølgelig gør at vi kender hinandens spil rigtig godt. Jeg forventer en god turnering, hvor alt er som det skal være ligesom til alle andre SG turneringer.

Dette var så dagens to seeds – følg med i morgen, hvor vi afslører favoritterne!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *