Frederik Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Kristensen forlader begge Odense eSport, når deres kontrakt med organisationen udløber den 1. oktober.


Ovenpå gårsdagens nyhed omkring Claes ‘Keglekongen‘ Hansen, der blev præsenteret som ny spiller hos Odense eSport, har den fynske klub nu meldt ud, at deres to store stjerner, Daniel ‘Dingo‘ Kristensen og Frederik Fredberg, ikke forlænger deres kontrakter med klubben. Dermed står de per 1. oktober til at forlade holdet.

I pressemeddelelsen fra Odense eSport omtaler direktøren Jens Martinus spillernes præstationer i klubben som værende “outstanding“, og ønsker dem alt held og lykke i fremtiden.

De to jyder har så sandelig også gjort sig fortjent til denne anerkendelse. ‘Dingo’ har gennem sin tid hos Odense eSport formået for alvor at stemple sig ind blandt de bedste danske FIFA-spillere med hans præstationer ved FUT Champions, hvor han i en måned formåede at være den bedste i verdenen. Derudover sikrede han sig en andenplads i Waoo FIFA Liga, kun overgået af hans nu tidligere spillerkollega og gode ven, Frederik Fredberg.

Netop Fredberg har ligeledes taget den danske FIFA-scene med storm gennem tiden i den fynske organisation. Udover førstepladsen i Waoo FIFA Liga, vandt han også FUT Live #1 samt kvalificerede sig til FIWC Regional Final Europe i München.

Vi har fanget Frederik Fredberg til en snak om sin farvel til Odense eSport. Her var det en Fredberg, som gennem tilværelsen på Fyn har været rigtig godt tilfreds med tingenes tilstand, men som følte, at det var på tide at komme videre.

Foto: Sebastian Bendt Sørensen.

“Jeg synes, det var det rette tidspunkt at tage skridtet videre. Det har intet negativt forbundet. Opholdet har været forrygende. Det der forventes af en organisation har været i top. Der har været styr på det hele vejen igennem. Jens har styr på det sportslige, og samtidig er han en person, der går meget op i spillerne på det personlige plan, hvilket er virkelig fedt.”

Hvad der fremadrettet skal ske for vestjyden, havde han ikke de store kommentarer til. Her har Fredberg i øjeblikket ikke noget konkret på plads, men han mener dog, at fremtiden ser lovende ud.

I stedet var han i stand til at knytte flere ord på hans forventninger til FIFA 18, hvor ambitionerne er tårnhøje. Især international succes er noget, som Fredberg vægter særdeles højt.

“Forventningerne til FIFA 18 er selvfølgelig høje efter mit bedste år hidtil. Der skal vindes nogle titler, og jeg ser meget gerne mig selv i top 3 på ranglisten ved FIFA 18’s ende.
VM er naturligvis det helt store mål. Nu har jeg vundet to rigtige store titler herhjemme og generelt bare præsteret nationalt. Nu skal der præsteres internationalt.”

Har du lyst til at se eller høre mere til Frederik Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Kristensen, så kan du gense vores SG Podcast-episode, hvor vi havde en god og sjov snak med begge spillere. Afsnittet kan ses her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.