I anden episode af ’SG Podcast’ inviterer vi to energiske gutter fra Odense eSport med ind i vores digitale studie for at snakke FUT Champions i FIFA 18 samt mange flere interessante FIFA-emner!

Så er vi allerede klar til at præsentere jer for anden episode af vores nye ‘SG Podcast’. I sidste uge havde vi Jesper ‘Pilm’ Prang og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen med i gæsterollen, og her kiggede vi frem mod det kommende VM, der venter for Brøndby eSport-drengene.

Denne gang har vi inviteret Daniel ‘Dingo’ Kristensen og Frederik Fredberg med i episoden, og de har i den grad meget at fortælle, kan vi godt love jer for.

Vi får talt med de to dygtige FIFA-spillere fra Odense eSport om deres suveræne år på konkurrenceplan, det at pludselig skulle skrive autografer til turneringer, deres store succes i FUT Champions og sidst men ikke mindst kommer de begge to også med deres idéer og forventninger til den kommende udgave af FUT Champions.

Husk at smide et like på videoen, hvis I godt kunne tænke jer at se endnu flere episoder fremover samt at følge vores YouTube-kanal, således I aldrig misser en video fra vores side af!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.