Elgiganten Cups tredje udgave bliver en kæmpe turnering – vi skal tage et kig på hvem vi kan forvente noget af til den store 2v2-turnering i Sørby.

Elgiganten Cup’s tredje udgave bliver igen skudt af stablen i Sørbyhallen på lørdag. Vi har derfor taget et kig på nogle af de hold, man kan forvente noget af inden turneringen. Den tidligere artikel havde blandet med erfaring, men masser af gode resultater samlet i én artikel. I denne artikel har vi et bred felt af de helt store talenter, store resultater samt et par forsvarende vindere. Alle disse gutter har en chance for at gå hele vejen, hvis de rammer dagen, og heldet er med dem.

Midnatsmysteriet FC – Marius Omdal og August Holmen

De forsvarende mestre til Elgiganten Cup vender tilbage til denne udgave af turneringen. Inden den første turnering havde de aldrig før vist sig på scenen, hverken sammen eller alene. Nu har de for alvor fået deres gennembrud, og har forsøgt at holde dampen oppe. Dog vandt de ikke den seneste store 2v2-turnering, Coolshop Cup, og alene er det kun Marius, der for alvor har forsøgt sig på scenen, dog uden den største succes. Dog har de vist, at de for alvor kan spille sammen med deres sejr, og derfor er det retfærdigt at forvente endnu et stort resultat fra de to.

Fyns Efterkommere – Anders ‘Alawest’ Eriksen og Claes ‘KegleKongen’ Hansen

Claes og Anders har stor succes hver for sig i 2v2. Claes med en 2. plads til det seneste 2v2 DM, mens Anders har fået en 3. plads til 2v2-turneringen i Marienlyst. Desuden har de begge to højt 1v1-niveau for tiden. Her har Anders især vist mere end nogensinde før med sin flotte 4. plads til ESWC-kvalifikationen, hvor han slog bl.a. Mohamad Al-Bacha. Hvis de to kan finde rytmen sammen, kan der være potentiale for et stort resultat for de to.

DHG eSport – Frederik ‘Fredberg’ Fredberg og Wahed ‘The Kid’ Obayd

Frederik og Waheds historie er meget lig det tidligere nævnte holds historie. De har begge haft stor succes hver for sig, hvor Frederik har spillet med ‘Dingo’, mens Wahed har vundet 2v2 DM med Al-Bacha. Og de har også begge et højt 1v1-niveau, med en 3. plads til Wahed i ESWC-kvallen. De to er for nylig blevet holdkammerater, da NyrnZ hentede de to til holdet indenfor de seneste par måneder. Derfor bliver det sjovt at se, om DHG har potentiale til at hente deres første store sejr.

Følg med i næste artikel, hvor vi viser favoritterne!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *