Den tidligere Tricked eSport-spiller, Claes ‘KegleKongen’ Hansen, har netop skrevet under på en aftale med Odense eSport, hvor han skal repræsentere det fynske hold fra den 1. oktober om lige godt en måned.


Så sker der igen interessante ting på det danske ‘FIFA-transfermarked’, hvor FIFA-spilleren Claes ‘KegleKongen’ Hansen, der for et kort øjeblik siden stod uden kontrakt, netop er blevet præsenteret som Odense eSports nye mand.

Vi har efterfølgende modtaget en pressemeddelelse fra Odense eSports Jens Martinus Pedersen, der udtaler således om den nye handel:

Vi har ledt efter en FIFA-spiller, som har vist et højt niveau, og som vi tror på kan nå nye højder. Desuden er det et klart plus, at Claes kommer fra Nyborg, og på den måde passer han godt ind i vores vision ‘nærhed – også i en digital verden’.

I pressemeddelelsen har holdets nyeste spiller også knyttet en kommentar.

Sports-Gaming.dks billede.

Claes Hansen og Daniel ‘Dingo’ Nørremark.

Jeg er rigtig glad for at have skrevet under på en kontrakt hos Odense eSport. Jeg har haft et par tilbud hist og her, men jeg har aldrig været i tvivl om, at det var Odense eSport, der var min første prioritet – det er et hold i kæmpe udvikling, og samtidig har de også en ejer i Jens, som virkelig går op i Esport og er med i alt, hvad der rykker sig,” lyder ordene fra Claes Hansen, der siden afskeden med Tricked eSport i starten af juli-måned har været på udkig efter et nyt FIFA-hold.

‘KegleKongen’ starter officielt først sit ophold hos Odense eSport den 1. oktober, og det første, vi får at se fra ham i en Odense-trøje, bliver derfor i det kommende FIFA 18.

Udover tilgangen af Claes Hansen, har Odense eSport også forlænget aftalen med Carl Emil ‘Carly‘ Lindblad.

Carly viste voldsomt gode takter i Waoo-ligaen, og vi tror på, han bliver endnu bedre. Han kommer til at spille mere FUT – ligesom de øvrige i vores FIFA-lineup. Jeg er glad for, at vi kan fortætte et samarbejde, som snart har stået på i et halvandet år. Jeg tror på, at vi bliver rigtig gode for hinanden i den kommende periode.  Her vil vi fra OeS’s side fokusere meget mere på YouTube, Twitch, samarbejde mere med andre klubber samt erhvervsliv og afholde flere events. Det har vi den perfekte lineup til nu,” siger Jens Martinus Pedersen slutteligt.

Det gælder om at følge grundigt med i disse dage, for der sker altså en helt masse lige for tiden. Og hvem ved – måske ligger den næste FIFA-handel lige om hjørnet?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.