Brøndby tager endnu en sejr, og har stadig maksimale point efter 5. spillerunde i eSuperligaen!

I aftenens første kamp mellem Vejle BK og FC Midtjylland havde Vejle i den grad brug for en sejr og de tre point for at spille sig op i top 8. ‘LordHjorth’ sparkede gang i festen, og vandt 1. runde 2-6, mens eSuperliga debutant ‘JoeFromDenmark’ fik en fremragende start på Danmarks største FIFA-scene, da han i 2. kamp spillede 2-2 mod eSuperligaens topscorer ‘Niller’. Dermed vinder Vejle samlet 9-5, og rykker derfor på en 7. plads, som trods alt er lidt sjovere end 9. pladsen, som lige akkurat ligger uden for top 8.

AGF holdt fast i deres momentum, da de på fornemmeste vis slog Lyngby BK 7-3, og har nu for alvor bevist, at de vil kæmpe med i den sjove ende af eSuperliga, da de med sejren holder fast i deres flotte 3. plads.

FC København uden ‘Agge’, men i stedet med eSuperliga debutant ‘MadsR’, tog imod et Silkeborg, som ellers havde fået en rigtig fin start på eSuperligaen. FCK var dog en lidt for stor mundfuld, og debutant ‘MadsR’ og ‘Marcuzo’ kunne hive samlet sejr hjem på 2-5. Det betyder, at FCK i aften kan vinde førstepladsen i eSuperligaen tilbage med en sejr i derbyet mod lokalrivalerne fra Brøndby. Kampen bliver spillet i aften kl 19.30.

Overraskende vinder AC Horsens 5-4 over OB, og rykker derfor hele vejen fra 14. pladsen op på 11. pladsen, mens OB fortsat holder fast i top 8, og forbliver deres 5. plads.

Brøndby fortsatte deres sejrsstime, da de samlet slog Esbjerg 4-2. ‘Fredberg’ slog i første runde ‘Qack’ 1-3, men inden 2. runde opstod der tekniske problemer, som gjorde at ‘Dingo’ og ‘Chrøis’ i 2. runde ikke kunne spille med deres Ultimate Teams, og i stedet måtte spille med Brøndby og Esbjergs hold, hvor alle spillerne var ændret til 85 i rating. Det var altså to fuldstændig lige hold der mødtes, og dette kunne også ses på resultatet af kampen, som endte 1-1. Det betyder, at Brøndby fortsat forsvarer 1. pladsen i eSuperligaen med maks point efter fem spillerunder.

De tekniske problemer fortsatte i kampen mellem Sønderjyske og Randers, som ligeledes måtte spilles med 85-ratede hold. Her blev det derfor igen meget tæt, men randers kom bedst derfra med en samlet 5-4 sejr. Det betyder også, at Sønderjyske stadig er uden point, men måske det kan laves om i aften, når der er bundkamp mellem Sønderjyske og FC Helsingør. Og lige præcis Helsingør hentede deres første point i deres kamp mod AaB, som endte 3-3. Der er altså for alvor lagt op til spænding i aftenens opgør mellem Sønderjyske og Helsingør.

I 5. spillerundes sidste sidste kamp mødte Hobro IK Vendsyssel, og Hobro som har fået en fantastisk start på sæsonen, tog yderligere 3 point med en samlet 6-2 sejr, og er dermed oppe på 4. pladsen med 9 point.

Se alle mål fra 5. spillerunde på eSuperligaens hjemmeside.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.