Efter det store gennembrud i Premier League i sidste sæson, er Alex Hunter nu klar til at søge udenfor de trygge, engelske rammer, hvor endnu flere udfordringer står og venter. The Journey 2-traileren er officielt ankommet.


Der har i den grad været nogle begejstrende nyheder på programmet de seneste to døgn, hvis man er typen, der elsker offline-delen af FIFA. Og faktisk også bare for den almene FIFA-spiller.

I går annoncerede EA, at man i gamemodet ‘Karriere Mode’ i FIFA 18 kan være en del af transferforhandlingerne, og i dag har spilproducenten minsandten endnu en positiv nyhed klar i ærmerne.

Photo: EA SPORTS FIFA

Tid til globalisering

The Journey vender officielt tilbage, som de fleste nok havde regnet ud, men i år bliver det ikke bare på de engelske fodboldbaner, at stortalentet Alex Hunter skal brillere. Nu får han (og os) nemlig muligheden for at gå på opdagelse i den store verden og skifte til udenlandske klubber. Bayern München? Real Madrid? Paris Saint Germain? Det er dit kald.

Photo: EA SPORTS FIFA

Skab din egen Alex Hunter

I den netop lancerede ‘The Journey 2’-trailer vil selve historien og storymode ikke bare ændre sig. Nu kan du også få lov til at bestemme, hvordan englænderen skal se ud, og som vist på billedet kan du også ændre hans frisure, hvor det eksempelvis ser ud til, at du får “cool” hårstile, såfremt du agerer cool overfor offentligheden – super spændende!

Photo: EA SPORTS FIFA

Multiplayer i The Journey?

Og så kommer der faktisk også noget for dem, der måske ikke er så meget til det at spille alene. I The Journey 2 bliver det nemlig muligt at spille gamemodet sammen med dine venner. I hvilken forstand vides dog ikke. Dette bliver ikke online, men derimod multiplayer-funktion offline.

Photo: EA SPORTS FIFA

FIFA Street i The Journey

Sidst men ikke mindst afklarer EA nu også rygterne omkring FIFA Street i FIFA 18. Det vil nemlig være til stede – og i første omgang bliver det i The Journey 2 og med driblelandet Brasilien som lokalitet. En nyhed der med garanti nok skal glæde de fleste FIFA Street-elskere verden over. Samtidig kommer man i øvrigt også med på en pre season tour i Los Angeles i USA, og det bekræfter altså endnu en gang, at Alex Hunter så sandelig er gået global.

Herunder kan du se hele The Journey 2-traileren, som nok skal få dig til at glæde dig til en ny sæson i Alex Hunters støvler:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.