Efter gårsdagens artikel, hvor der var fokus på et af landets største FIFA-teams, nemlig FIFA Team Copenhagen, har vi i dag fået lov til at tale med grunden til at FIFA-scenen i dag eksisterer, altså EA Sports. Vi har fået lov at lave et interview med den nordiske marketingsdirektør for EA, Morten Nielsen, der har besvaret vores spørgsmål.

“Hvordan ser I tilbage på FIFA-året 2014? Hvad var godt?”
“2014 var generelt et godt år på mange fronter – både lokalt og internationalt. Så hos EA SPORTS er vi rigtigt godt tilfredse!”

“Hvor har I set den største ændring i løbet af året ift. FIFA?”
“At vi fik en verdensmester til Danmark (Agge, red.)– det gav en øget opmærksomhed imod FIFA men også Gaming og E-Sport generelt.”

“Hvad vil I gøre for den “professionelle scene” i FIFA i 2015?”
“For de mere seriøse, men også hyggespillerne, vil vi fortsætte med at afholde forskellige EA-turneringer, hvor folk kan mødes, dyste og få nogle gode oplevelser og vi arbejder hos EA SPORTS hele tiden på at forbedre og sikre nye tiltag.”

“Hvor er jeres fokusområder henne lige nu? Er det Ultimate Team, Sæsoner eller noget tredje?”
“Lige nu er det naturligvis FUT, der er i fokus, og så ser vi frem imod 2015, som vi netop nu sidder og planlægger.”

Hvad synes I om DM 2014? Hvad er forventningerne til DM 2015?
“Vi syntes det var godt. En ny lokation og ny platform men begge dele blev taget godt imod ligesom Live TV dækningen hos VIASAT. Flot kulisse og mange glade deltagere og gæster. Vi har forventninger om det bliver endnu bedre på mange fronter så deltagerne får en endnu bedre oplevelse af hele FIFA scenen.”

“Mange tak for din tid. Har du en afsluttende kommentar?”
“Vi vil gerne ønske alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår her fra EA SPORTS Danmark!”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.