Ikke mindre end 7 dage efter Konamis annoncering af deres samarbejde med FC Barcelona op til lanceringen af det nye PES, så annoncerer EA nu deres første store samarbejdspartner – storklubben FC Bayern München.

Partnerskabet blev annonceret sent i går aftes, hvor både Bayern München og EA SPORTS var til stede ved et stort pressemøde i New York. Her annoncerede de et globalt partnerskab, der involverer både at promovere hinanden samt at skabe mere autenticitet til Bayern München i FIFA 17. Klubben får også tilføjet mere aktivitet på stadion i form af flere opsatser med FIFA over hele Allianz Arena. Til pressemødet var der også mulighed for de fremmødte for at prøve FIFA 17 som nogle af de første i verden, ligesom man kunne se en showmatch mellem Bayern München-spillere og kendisgæster.

“Vi har indset at gaming er et kraftfuldt værktøj for at nå millioner af engagerede fans hele verden over. Vi ved også at gaming-fællesskabet fortsat vokser. Derfor føler vi at vores partnerskab med EA SPORTS er et meget vigtigt skridt for vores fremtid,” siger Karl-Heinz Rummenigge, direktør for FC Bayern München. Direktør for Bayern München i USA, Rudolf Vidal, siger: “For rigtig mange spillere i USA, så er EA SPORTS FIFA deres første introduktion til Bayern München og fodbold i det hele taget. Med dette partnerskab forstærker vi ikke blot gamingoplevelsen for vores fans, men vi hjælper også sporten som helhed ved at vokse for en helt ny generation i dette land.”

Vicedirektør for marketing i EA SPORTS, Jamie McKinlay, tilføjer: “At skabe den mest inddragende, autentiske oplevelse for vores spillere er vores mål, hvilket er hvorfor et partnerskab som dette, med en af verdenstopklubber, er meget vigtigt for os. Med adgang til Bayern-spillere og Allianz Arena, så er det muligt for os at få spillerne endnu tættere på spillet og klubben, såvel som at give vores spillere eksklusive muligheder for at forbinde med holdet ud over spillet.”

Dermed er der nu også kommet den første store annoncering fra EA med et stort, globalt partnerskab. Hvorvidt dette bliver en succes, må vi vente til d. 29. september i Danmark med at se, hvor FIFA udkommer globalt. Se videoen her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.