Det blev noget af en overraskende vinder der løb med sejren i Geekunit.dk Summer League’s første lodtræktrningsturnering med franske hold for at fejre Bastilledagen som er Frankrigs nationaldag, hvor det var Patrick ‘Patrickdanmark26’ Johnsen der løb med sejren.

En overraskende vinder blev fundet ved gårsdagens finale i Geekunit.dk Summer League, men holdet han vandt med var i den grad ikke overraskende at være til stede i finalen. Vinderen blev Patrick ‘Patrickdanmark26’ Johnsen, som dermed vandt sin første sejr, da han vandt 4-2 over Claes ‘Keglekongen’ Hansen som spillede med Nice.

Ud af de 7 grupper til gårsdagens turnering blev hele 5 af grupperne vundet med maksimum antal point, netop 9, hvilket fortæller om det høje niveau der var til stede i play-off. På Patrick ‘Patrickdanmark26’ Johnsen’s vej til finalen slog han blandt andet Christian ‘Aaby’ Nielsen & Mikkel ‘Uglen’ Henriksen’ ud, mens Claes ‘Keglekongen’ slog folk som Nicklas ‘Niller’ Stensgaard & Sebastian ‘Mys’ Mysager ud. I bronzekampen blev det til en 2-1 sejr i golden goal til Mikkel ‘Uglen’ Henriksen mod Sebastian ‘Mys’ Mysager, hvor Uglen spillede med Marseille mens Mys havde fornøjelsen af at spille med Lille.

Det lykkedes os at få et interview med Patrick ‘Patrickdanmark26’ Johnsen efter hans sejr i aftenens finale:

Tillykke. Det lykkedes dig at vinde aftenens Geekunit.dk Summer League-turnering med lodtrækningstema mellem franske hold, hvor du fik PSG. Hvor stor indflydelse havde det på din sejr?

“Det er klart, at når jeg har det bedste hold i turneringen, giver det da mig en fordel. I gruppespillet spillede jeg ikke særligt godt med PSG. Jeg vidste ikke hvilken opstilling og hvad for nogle spillere jeg skulle bruge; det blev et problem. Heldigvis klarede jeg mig igennem gruppespillet trods et enkelt nederlag. I slutspillet begyndte jeg at finde ud af hvilke spillere og hvilken formation der passede bedst til mig. Mange af de spillere jeg mødte havde et klart dårligere hold end mig, men de kæmpede bragt med de hold, og det synes jeg de skal have credit for. Jeg siger dermed ikke at jeg vandt fordi jeg havde PSG, men også fordi jeg begyndte at finde mit spil i slutspillet.”

Det er din første online turnering. Var det bare en heldig aften, eller forventer du at vi kommer til at se mere til dig i fremtiden?

“Det var jo heldigt at jeg fik PSG, men endelig viser jeg, at jeg godt kan spille med om de sjove pladser og rent faktisk kan vinde, tidligere har jeg været i 2 semifinaler, sidst til Powerlan kval. At jeg får den her sejr er jo med til at booste min selvtillig meget, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg bare skal fortsætte med det jeg gør, og så skal i nok se mere til mig.”

Du rykker et godt stykke op på Geekunit.dk Summer League-leaderboardet, hvad er dine forventningerne til resten af turneringerne før finaleturneringen, og hvis du kvalificerer dig til finaleturneringen, hvad vil dine forventninger så være?

“Jeg forventer at være med i alle de restende turneringer, så det er jo også en fordel at jeg har mulighed for det. Jeg forventer at kvalificere mig, men man kan aldrig vide sig sikker, da vi har mange andre gode FIFA spillere i Danmark. Hvis jeg kvalificerer mig til finale-turneringen vil en semifinaleplads være acceptabelt for mig.

Endnu et tillykke skal lyde til Patrick ‘Patrickdanmark26’ Johnsen som med sin sejr finder vej til 200 kr. + SpeedLink Scelus mus fra Geekunit.dk (værdi: 399 kr.) + 200 kr. gavekort til Hungry.dk samt 30 point til Geekunit.dk Summer League-leaderboardet, mens Claes ‘Keglekongen’ Hansen snupper 50 kr. samt 20 point til leaderboardet.

Husk at du stadig kan nå at tilmelde dig til næste Geekunit.dk Summer League-turnering som er på søndag den 17. juli kl. 19.00.