Næste turnering i CULT Cola FIFA Tour skal afholdes i Odense – og i den anledning skal vi have en optakt i gang! Her er den første af vores seedartikler op til turneringen.

Det er efterhånden blevet en tradition at lave seedningsartikler op til de største turneringer i Danmark. Odense Open er ingen undtagelse, og vi har talt med de allerstørste favoritter til turneringen. Dagens artikel har seed 16-13, og her er artiklen præget af unge talenter og gamle kendinge. Hvad der er fælles for dem alle er, at de alle har stor erfaring på scenen og en evne til at præstere.

Køb billet til turneringen

Seed 16 – Nicklas ‘Niller’ Stensgaard – Wicked Gaming Academy

Niller

Niller efter hans flotte præstation til DM.

Niller er en af de spillere, der har været synlig længe på den danske scene. Han har længe været anset som et af de største talenter. Efter hans utroligt flotte 3. plads til DM 2015, så stagnerede formen og resultaterne desværre en anelse, men han har på det seneste igen sat gang i formen. Efter en del gode offline-præstationer og to online-finaler i træk, så viser han for alvor, at formen er ved at være tilbage.

“Jeg forventer et højt niveau, som der altid er ved de store danske turneringer. Derover forventer jeg at der kommer god stemning, samt en god, velorganiseret turnering med godt setup fra Sports-Gaming. Jeg forventer at jeg spiller den bedste offline turnering, jeg har spillet i FIFA 16. Det betyder ikke at jeg skal vinde den, eller komme længere end tidligere, selvom det selvfølgelig er målet at vinde turneringen. Jeg ved, jeg har niveauet til at komme langt, så derfor forventer jeg selvfølgelig også, at jeg kommer langt. Forberedelsen bliver ikke lige så god, som ved de andre turneringer, da denne turnering ligger lige efter en uge med prøver og eksaminer. Jeg vil dog få spillet nogle kampe mod gode spillere online. På det seneste har jeg spillet mit bedste FIFA 16, så det handler mest om at få justeret på nogle små ting, som gør at mit spil bliver endnu bedre. På en god dag kan jeg slå alle med den rigtige mentalitet. Hvis jeg når til finalen, så skal jeg bare spille, som jeg har gjort gennem hele turneringen. Dermed skal jeg også forblive positiv og hele tiden tro på, at jeg kan komme tilbage i kampen, hvis jeg ikke får en god start.”

Nillers bud på en top 3 lød på Jesper ’Pilm’ Prang, Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg og det unge talent Mikkel ’RæveHjorth’ Bach.

Seed 15 – Frederik ‘Fredberg’ Fredberg – Wicked Gaming

Den anden Wicked Gaming-spiller i træk på denne liste er også et af de mest velkendte navne på den danske scene. Desværre har han ikke fået de allerstørste sejre skrabet hjem, men han er altid garant for en god slutspilsplacering, og især i samarbejde med hans holdkammerat Daniel ‘Dingo’ Kristensen har han vist imponerende spil – eks. med en 3. plads til Elgiganten Cup. Fredberg har også vist fin form online, eks. med en finaleplads til en af Sommerbold-kvalifikationerne. Der er absolut chance for at Fredberg kan lave et stort resultat i Odense, hvis han altså rammer dagen. Dog er han selv ydmyg omkring sine chancer.

“Jeg forventer ikke rigtig noget af mig selv til Odense Open. Jeg er midt i en eksamensperiode, og jeg vil egentlig gerne bare nyde min studentertid nu. Jeg kommer til at forberede mig med en masse øl for at fejre at de skriftlige eksaminer er forbi, og så må vi se hvad niveauet rækker til. Jeg tror faktisk at en lidt mere afslappet attitude kunne gavne mig, så nerverne ikke tager overhånd i de store kampe. Jeg forventer også, uden tvivl, en ny turneringssejr til Wicked i Odense. Vi har i hvert fald 5 spillere der kan gå hele vejen. “

Fredbergs bud på en top 3 lyder på Lars ‘Primeturbo’ Korreborg, Marcus Jørgensen og Hassan Al-Saraf.

Seed 14 – Wahed ‘The Kid’ Obayd – ECVisualize

En af de to tilbageværende spillere i ECVisualize har været i lidt af en nedadgående formkurve – de store resultater har desværre manglet for den tidligere absolutte topspiller Wahed. Han har tidligere vist ekstremt god form, især i 2v2 med Mohamad Al-Bacha, hvor de har vundet bl.a. 2v2 DM. Wahed har dog på det seneste manglet resultaterne i sit spil 1v1. Men når han viser sin topform, så kan han drille de allerbedste, og absolut også vinde en turnering som Odense Open.

Vi har desværre ingen kommentar fra Wahed op til turneringen, da han ikke har besvaret vores henvendelse.

Seed 13 – Magnus ‘Legenden’ Larsen – Uden hold

Sejr

Anders og Magnus efter deres sejr i Marienlyst.

Den purunge Magnus Larsen er braget ind på scenen med et niveau, der ligger over de fleste andres. På ingen tid er han sprunget fra ingenting til at være anset som en af de bedste i Danmark. Han vandt Pricerunner Cup Junior i 2015, fik en flot top 8-placering i 2016 og vandt så sent som i går Marienlyst FIFA Festival sammen med hans makker, Anders ‘Dammie’ Dammand. Han deltager i ekstremt mange turneringer, og det eneste, der for alvor taler imod ham, er hans manglende erfaring på topniveau. Når han får nogle flere turneringer under bæltet, og måske endda en stor sejr, så kan han absolut kæmpe mod Danmarkstoppen.

“Jeg forventer en sjov og hyggelig dag og et højt niveau til turneringen, især med nogle spændende kampe mellem de helt store spillere. Og så håber jeg da også at jeg kan være med der, hvor det bliver sjovt. Jeg tager det stille og roligt op til turneringer, og forbereder mig egentlig ikke helt vildt, men jeg får da spillet lidt kampe op til og håber på at være skarp på dagen. Hvis jeg skal tage en finalesejr, skal jeg finde mit gode spil frem og være sindssygt effektiv og ikke lave nogen dummefejl, som kan komme til at koste mig kampen.”

Magnus’ bud på en top 3 lyder således: Al-Bacha og Hassan i en top 3, mens han tror på en overraskelse som Aksel Elghawi eller måske endda ham selv på den sidste plads.

Dette runder vores første artikel af – følg med i morgen, hvor vi præsenterer næste omgang seeds til turneringen i Odense!

Køb billet til turneringen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *