Hvis du mangler inspiration til nye, gode In-Forms, så se med her på vores gennemgang af Ugens Hold!

Efter sidste uges Team Of The Week med en masse store stjerner som Ronaldo og Ibrahimovic på holdet, er vi nu nået til en uge, hvor stjernerne har gemt sig lidt i baggrunden – der er dog stadig store spillere på holdet, som kan ses på billedet ovenfor. Vi vil, ligesom i sidste uge, fortælle om 3 forskellige spillere, hvad deres styrker er samt hvordan det kan være optimalt at bruge spillerne.

NainggolanDen første spiller er en belgisk center midtbane fra Roma. Hans navn er Radja Nainggolan, og han ligner en komplet midtbanespiller. Han har kun stats over 75 på kortet samt god pace og aflevering, hvilket oftest giver en rigtig god spiller. Man skal dog være opmærksom på at hans workrates er H/H, hvilket vil gøre at han hurtigt bliver træt. Men han er den optimale playmaker at have på en central midtbane, eventuelt i en 4-5-1, hvor han kan fordele bolden ud til både fløjene og de offensive midtbanespillere. Hans evner på bolden er også meget gode, da hans dribling er relativt høj, og derfor ser du ham ikke miste bolden, når der kommer en aflevering til ham. En spiller, som vi klart vil anbefale!

KabaseleNæste spiller er igen belgier, men spiller i den belgiske liga for RC Genk som centerback. Han hedder Christian Kabasele, og har vanvittige stats for en sølv-centerback. Rigtig god hurtighed, god forsvarsevne samt god fysik. Han kan spille både midt på, men også som bred centerback i en 3-backs formation. Han vil absolut være god i et sølvhold, enten hybrid eller rent belgisk. Dog er han nok ikke god nok til at være med i et guldhold.

Den sidste spiller er også sølvspiller. Det er en angriber fra den næstbedste liga i Spanien, Liga Adelante,Araujo kendt som Sergio Araujo. TIlbage i 2013 tørnede han ud for Barcelonas reservehold, og nu spiller han altså i UD Las Palmas. Han er som angriber ikke den typiske target man, der rager højt op i luften og header bolde ind. Han er nok nærmere en understøttende angriber, der kan skabe noget plads ved hjælp af sine driblinger. Han er ikke fysisk stærk, så derfor skal man spille på hans adræthed og evne til at drible. Vi vil anbefale ham som CF i en 4-4-1-1, CAM i en 4-2-3-1 eller angriber i en formation, hvor der spiller en større og stærkere angriber ved siden af ham.

Dette var vores lille gennemgang af ugens TOTW. Vil I gerne se et ugentligt hybridhold, hvor der bliver valgt nogle enkelte spillere fra TOTW?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.