I går så man et nyt hold offentliggøre sig selv på scenen – og holdet er fra det nordjyske. Det er holdet med det meget passende navn FIFA Team Nordjylland, der nu officielt er blevet offentliggjort. De har desuden fået det populære Mobildiskotek Nightlife med som sponsorer. Vi har talt med holdleder og spiller Johan Gass Christensen om dette nye hold:

“Hej Johan. Tillykke med det nye hold. Hvordan vil I gøre jer bemærket i den første tid på scenen?”
“Hej Andreas! Tak for det. Det tog sin tid at få nogle enkelte detaljer på plads, men nu lader det hele til at gå i den rigtige retning, og meget stærkt! Aalborg Open ligger jo snart for skud, og vi som hold har store forventninger til os selv, da vi er på hjemmebane. Vi ønsker som team at blive taget meget seriøst, da vi mener vi har spillerne til at gøre en forskel.”

“I har hentet nogle spillere, man kender, samt nogle ukendte navne – hvad forventer du af præstationer fra spillerne?”
“Som holdleder ønsker man selvfølgelig altid, at vi præsterer til turneringer, og jeg tror med vores trup det kan lade sig gøre. Som hold ønsker vi, at vi kan være på talefod med alle spillere i det danske land. Vi ligger meget af vores vægt i det sociale miljø, der binder sig til spillet, vi alle elsker. Jeg vil dog mene, at alle spillere er “kendte” i det nordjyske, og selvfølgelig derfor at lige disse spillere skulle signes, for at få et stærkt NORDJYSK hold. Ghandi og Schou er begge spillere, som har deltaget i Dan’s Poolhall samt andre store stævner, og begge spillere har bevist, at de kan lave resultater. Krage må være klubbens bedste signing, hvis han rammer formen, som han ofte gør.”

“Tror du at holdet kan brede sig ud over Nordjyllands grænser og spille med i danmarkstoppen, eventuelt også hente nogle spillere fra andre landsdele?”
“FTN er kommet for at blive. Vi ser flere og flere hold, der kommer på den danske scene og forsvinder, før man har set sig om. Vi ønsker at blive, skabe resultater på landsplan, eventuelt overraske, og generelt bare have det fedt. Som start, bliver truppen dog kun i Nordjylland.”

Vi har også taget en snak med ejeren af Mobildiskotek Nightlife, Nicolaj Pedersen:

“Hvorfor valgte i at sponsorere netop et FIFA-hold frem for eksempelvis et sportshold?”
“Mange af os gutter bag Nightlife har spillet/spiller FIFA, og nyder stadig mange timer af det fine spil. Derudover har Johan gennem mange år været en god kammerat for mig ,og der hvor jeg kommer fra, støtter man hinanden.”

“Har I nogle særlige forventninger til holdet?”
Ikke udover at de vinder hver gang! Nej, de skal selvfølgelig bare gør deres bedste, man er jo ikke forpligtet udover sine evner.”

Vi ønsker alle spillerne stort tillykke. Holdlisten er:

Ahmad ‘Ghandi’ Ghandour
Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund
Andreas ‘Sama’ Schou
Johan ‘Gass’ Christensen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.