Det er blevet den 17. December og derfor skal vi nu kigge bag vores låge nummer 17 i julekalenderen. Her gemmer FIFA Team Copenhagen sig, som i 2014 oplevede at skifte hele holdet ud med 3 nye spillere, for mens den tidligere danmarksmester Parampreeth ‘Paro‘ Singh mistede lysten sammen med Vuk ‘MessiKrkic‘ Rajovic og Magnus ‘Anqes‘ Andersen, blev den internationale topftcopenhagenspilleren Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg en del af det nye storhold Chiefs of Copenhagen. Dermed stof FTC uden den gamle stamme, men den rutinerede manager David ‘Prozac‘ Merkistein leverede tre stærke signing, der giver håb om en stor fremtid for københavnerne.

Derfor består holdet nu af tre spillere, som alle deltog til ESWC Danmark, hvor den seneste signing, Kennenth Bank, leverede det bedste resultat og endte i top 4. Derudover blev fynboen Paw ‘Wap‘ Bertelsen også hentet til holdet sammen med Jesper ‘Pilm‘ Prang, så med en yderst talentfuld trup og en stærk manager i ryggen har vi bestemt ikke set det sidste til FIFA Team Copenhagen.

Vi har snakket med David Merkistein om året 2014 og forventningerne fremadrettet:

Hej DavidHvordan er året 2014 gået for FIFA Team Copenhagen?”

“2014 må siges at have været et specielt år, da vi har gennemgået den største udskiftning i klubbens histore. Hele holdet er blevet udskiftet.
De tidligere spillere have ikke samme lyst til FIFA mere, så der var det vigtigt, at vi fik nogle nye, sultne spillere ind, som kunne repræsentere FTC. Men jeg vil lige bruge samme mulighed for at takke de “gamle” spillere for deres indsats da de var på holdet.
Og så var der Primeturbo, i mine øjne top 2 i DK, som vi desværre ikke kunne holde på, men i løbet af hans tid hos FTC, kan man vel sige, at alle lærte Primeturbo og hans talent at kende! Vil også her takke ham for hans altid super engagement i FTC og hans flotte resultater! Men 2014 har skabt et nyt slagstærk hold hos FTC som jeg ser frem til at følge!”

“Hvilke præstationer er I specielt stolte over?”

Jamen jeg er stolt af at vi lige fik hevet en 2vs2 DM i hus via Primeturbo inden han skiftede. Primeturbos makker var dog ikke et medlem fra FTC, men derimod Daniel Barnewitz som også er en af DKs bedste FIFA spillere. Så at sige at vi havde et medlem som var med til at vinde DM i 2vs2 er kanon. Primeturbo tog også en flot sejr på DFDS turen med en 1 plads og et rejsegavekort på 10.000 kr!
Derudover vandt Pilm vores egen turnering rangliste foran en masse store navne, så det ser vi også som en stor ting. Nu starter vi op igen i januar, og der tror jeg, at vi vil begynde at se flere af de samme spillere vende tilbage for at deltage, både for at vinde præmier men også for at slå Pilm og stå som vinder af ranglisten til december næste år! Måske en lille måde at prøve på at få sit eget navn frem, hvis man er ny på FIFA scenen.”


Hvad er forventningerne til 2015? Hvad satser I på at vinde?”

“Når man går ind til en turnering, skal man altid have troen på sig selv og tro på, at man kan vinde. Så det er det, at vi gør, når vi stiller op, uanset hvilken turnering vi deltager i!”

“Hvor tilfreds er du med truppen som den ser ud nu? Kommer der ændringer i 2015?”

“Jeg er yderst tilfreds med truppen. Dog overvejer jeg, om vi skal have en spiller mere, så der er 4 ialt. Det ville jeg være meget tilfreds med, men jeg syntes ikke pt, at der er nogen derude, som er gode nok til truppen. Men jeg holder øje med, hvad der sker derude, så måske der dukker en spiller op lige pludselig.”

“Hvilket team har forstærket deres trupper bedst?”

“Jeg syntes, at det er os selv, som er blevet forstærket bedst. Hele truppen er ny, og det er rigtig gode spillere alle sammen, så det kan ikke være meget bedre.

“Hvilket team har gjort det allerbedst i år?”

“Af de FIFA teams som vi har må jeg sige os selv. Det skyldes Primeturbos DM sejr i 2vs2 samt hans sejr i DFDS og Pilms sejr på FTC rangliste.”

“Hvilket team har skuffet?”

“Der må jeg sige FIFA Team Midtjylland, da de har den største trup (14 stk) samt nogle fine navne på holdkortet, men der er ikke rigtigt kommet nogle sejre ud af det. Med den størrelse havde jeg måske forventet flere sejre, men det kan være, at det kommer i det nye år.”

 

Med en yderst talentfuld trup er der derfor lagt op til et spændende år 2015. Mens Paw Bertelsen allerede har vist sig så meget frem, at han endte bag lågen 9. december i julekalenderen, er der store forventninger til både Kenneth Bank og Pilm i det nye år, hvor de for alvor forventes at få det store gennembrud. Med FIFA Team Copenhagens tre sponsorer i form af Cult Cola, Hidden in Plain Sight og Nes Bozz er der i hvert fald alle gode grunde til at spå FTC et godt år 2015.

Bag den næste låge, kigger vi på den væsentlige grund til FIFAs eksistens, så husk at følge med i vores julekalender i morgen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.