Midt i en masse andre FIFA-nyheder har EA udgivet det nye “Sæsonens hold” for den første af de mange ligaer – og det er Premier League, der står først for skud.

Selvom dette TOTS ikke er det første af de udgivede hold i år, så er dette det første af holdene, der ikke er brugerbestemt. Dette hold er nemlig Premier League-holdet, og det er sat af EA SPORTS selv. De har samlet det hold, som de mener er det bedste i ligaen. Og med spillere såsom Agüero, Mahrez og de Gea, så er holdet på ingen måde skævt skruet sammen.

Leicesters mestre har også fået en del pladser. I alt har de 6 forskellige spillere med på årets hold og er klare topscorere på antal spillere. Der er endda også en 7. spiller, der er gemt lidt væk – man kan nemlig ikke få ham i pakker. Man kan derimod vinde ham i en speciel turnering, som EA har lavet for at fejre årets TOTS. Det er en turnering, hvor man skal have Premier League-spillere på alle positioner samt på bænken. Hvis det så lykkes at gå hele vejen, så får man Robert Huth, Leicesters tyske forsvarsklippe.

Alle spillerne kan ses i artiklen her – vi glæder os til at prøve dem!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.