Efter 8 kvalifikationsturneringer, der fandt 16 af landets bedste spillere, afgjorde en spændende turnering med et hidtil uafprøvet format vinderen af ikke blot turneringen, men også turen til ESWC i Paris.

På Red Bulls danske hovedkvarter i København, udspillede der sig i går en fantastisk turnering om at komme til Paris sammen med Sports-Gaming til den store turnering ESWC. I de lækre lokaler dukkede spillerne op omkring klokken 15:00, og var klar på at spille om billetten. Spillerne kendte på forhånd deres grupper, da lodtrækningen blev lavet klokken 21:00 dagen før. Dermed kunne de gå direkte til træning, og derefter briefing, før turneringen gik i gang. Alle de inviterede gæster var også i højt humør og var klar på stort spil.

Se billeder fra turneringen

chroisFørste gruppe bød på en svær start for Chrøis, da han havde trukket PrimeTurbo, Dingo og MJ i sin første gruppe. Han måtte også lide et 4-1-nederlag mod PrimeTurbo, mens Dingo slog MJ i den anden kamp. I vinderkampen endte Dingo med at trække det længste strå mod sin holdkammerat PrimeTurbo, der ellers typisk har slået Dingo i denne slags kampe. Efter MJ slog Chrøis ud, blev sidste kamp en målrig affære – men kun til PrimeTurbos fordel, der endte med at vinde 5-0. I gruppe 4 var der også store overraskelser på spil, da Anders ‘Alawest’ Eriksen endte med at tage fusen på alle og tage to sejre i træk over Hassan Al-Saraf med et fantastisk comeback og over Al-Bacha i vinderkampen. Dermed skulle det afgøres mellem de to gode venner Bacha og Al-Saraf, hvem der skulle tage den sidste plads videre. Her spillede Bacha en fantastisk 2. halvleg og scorede tre mål, og vandt kampen 3-0, samt pladsen i knock-out-fasen.

I første runde af knock-outen, blev Dingo slået af en yderst velspillende Niller 1-0, ligesom Al-Bacha blev slået af Wahed i fantastisk form. I loser-bracket var det for alvor knald eller fald, og her blev Bacha slået af Pilm i den afgørende kamp om at komme videre i turneringen. Bacha var tydeligt skuffet efter kampen, men blev for at støtte Pilm i sin videre kamp, da han var sidste tilbageværende Tricked-spiller. Niller fortsatte den gode form ved at slå Alawest i semifinalen af winner-bracket samt Wahed i finalen af Winners-bracket, efter Wahed slog Lars hen i loser-bracket. bachaDog slog Lars sin modstander Alawest med de imponerende cifre 6-0, og fik derfor chancen for revanche mod Wahed i loser-bracket-finalen. Det var en ekstremt spændende kamp, der gik meget frem og tilbage med masser af mål. Kampen endte 3-3 i ordinær tid, og i overtiden kom der tre mål – først scorede PrimeTurbo to mål, hvorefter Wahed reducerede. Det gav masser af spænding, men han kunne ikke gå hele vejen med det sidste mål. Dermed var det garanteret at en Wicked Gaming-spiller ville vinde turneringen.

Niller havde en fordel inden kampen gik i gang, da han kom fra winner-bracket. Han skulle derfor kun vinde én kamp, mens PrimeTurbo skulle vinde to i træk for at kunne kalde sig vinder af den danske kvalifikation. Første kamp blev skudt i gang med højt niveau og spændende spil. Lars kom bedst fra start, og spillede ekstremt godt. Dog stod Niller godt imod med solidt defensivt spil. Alligevel kunne Niller ikke holde ham helt fra at score, og han kom bagud 2-0. Med et straffespark kom Niller tilbage i kampen, men den endte 2-1 i Lars’ favør. Dermed var alt åbent i sidste kamp. Igen var det forsvaret, der gjorde en forskel, da begge spillere havde et ekstremt flot offensivt spil. Her kunne Niller dog trække sig sejrrigt ud med samme cifre som i sidste kamp – 2-1. Det er Nillers absolut største sejr nogensinde, og han kan dermed tage med Sports-Gaming til Paris d. 28. oktober. Vi fangede ham til et kort interview.

“Det er helt ufatteligt. Jeg ved slet ikke hvordan man skal beskrive det med ord. Det er en kæmpe succes for mig. Jeg kan helt klart lære noget af spillerne i Paris, når jeg skal afsted. Jeg glæder mig især til at møde Gorilla og Agge dernede, to af verdens bedste spillere. Jeg vil helst ikke møde Agge, da vi begge er danskere, men hvis det skulle være, så skulle det være i en finale.”

Niller havde valgt at tage Mikkel Hjorth med som gæst, som ikke kunne kvalificere sig selv grundet sin alder. Han gav dog mange gode råd til Niller under kampen, ligesom han gjorde meget mellem kampene. Wicked har generelt et godt ry for at hjælpe hinanden, hvilket man også kunne høre på de mange rosende ord, Niller havde til overs for både ham og hans finalemodstander, Lars.

“Både Lars og Mikkel Hjorth har haft kæmpe indflydelse på mit spil i år. De har lært mig utroligt meget, og de har støttet mig meget også. Især Mikkel var en rigtig god støtte for mig under finalen, og har en stor del af sejren.”

Vi ønsker stort tillykke til Nicklas, samt held og lykke til de tre spillere Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, Anders ‘Alawest’ Eriksen og Wahed ‘The Kid’ Obayd, der alle har chancen for at kvalificere sig i second chance-kvalifikationen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *