I går så vi på de første tre boblere inden DM i FIFA 15 og nu er det tid til de sidste tre, før vi tager hul på top 15.

Der er ikke længe til DM og vi er efterhånden godt i gang med optakten. I dag ser vi på tre boblere, som alle har været en del af toppen i lang tid og før har præsteret flot til årets største turnering. De er alle i besiddelse af en masse rutine, som bør bringe dem langt igen i år. Navnene på de tre boblere er følgende:

Johan ‘Gass‘ Christensen – FIFA Team Nordjylland:

En plads blandt de bedste 8 til DM i FIFA 13 er det bedste resultat, som Gass har leveret til et DM indtil videre. Derudover vandt han tidligere på året Dans Poolhall Series med en sejr over Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund i finalen og dermed forsvarede han sin titel fra FIFA 14. Den højtråbende nordjyde er et godt bud på en overraskelse i år, og han havde også selv høje forventninger, da vi snakkede med ham:

Jeg forventer en solid præstationer, da jeg har formået top 8 og top 16 de sidste to år, så jeg håber, at jeg kan blive i den gode DM-stime, selvom man kan ramme svære grupper. Jeg ville blive meget skuffet, hvis jeg skulle ryge ud til nogen, der ikke er en del af toppen.“, udtalte Gass før han gav sit bud på en turneringsvinder samt bud på overraskelser og skuffelser:

Det bliver enten Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund eller August ‘Agge‘ Rosenmeier, der vinder. Jeg håber virkelig, at de rammer hinanden for at få afgjort, hvem der er den bedste spiller for tiden. Eftersom Lasse har haft et super godt år, tror jeg, at han kommer til DM med mest mod, så jeg forventer et flot DM fra hans side. Jeg håber virkelig, at disse to rammer hinanden, så vi kan finde den bedste spiller. Derudover tror jeg, at en fra FIFA Team Nordjylland bliver sidste mand i top 3. Overraskelsen kunne være Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg. Han er for det meste altid højt seedet, da folk er klar over, hvad han kan gøre med den virtuelle forbold, men han har dog ikke for alvor gjort sig bemærket i år. En spiller som Marcus Jørgensen forventer man et udmærket resultat fra, så han kan bevise, at sidste års 2.plads ikke var en engangsforestilling.

 

Parampreet ‘Paro‘ Singh:

Til DM i FIFA 11 dukkede Paro op som en ukendt spiller, men endte som den nye danmarksmester efter han slog Nikolaj Gregersen i finalen. Året efter kom Paro tilbage og endte endnu en gang i finalen, men blev denne gang sat til vægs af August ‘Agge‘ Rosenmeier. Paro har dog ikke den samme tid til FIFA længere, og derfor var forventningerne også derefter:

Jeg spiller generelt ikke meget FIFA mere og derfor er niveauet selvfølgelig faldet. Derfor vil jeg køre på rutinen. Jeg ved ikke, hvor langt det kan række, men jeg regner i hvert fald med at det rækker til knock-out fasen”, fortalte Paro, som tror, at Agge tager sin 4. DM-titel i træk med Lasse Bækkelund på 2. pladsen og en ukendt på en overraskende 3. plads:

Det naturlige valg vil være at sige Agge, og jeg tror også han tager den igen i år, da han har et meget højt niveau. Ellers er Lasse Bækkelund et godt bud med det han har præsteret i FIFA 15. Jeg tror, at en ukendt kan gå hen og overraske, lidt ligesom man så det sidste år.

 

 

Philip ‘Phil‘ Warburg – HVB E-Sports:

Philip Warburg blev for kort tid siden repræsenteret som ny spiller i HVB E-Sports, og det var med god grund. Sidste år blev det til en plads i top 16 til DM i FIFA 14, mens han tilbage i februar måned endte i top 8 til Pricerunner Cup. Med sin stærke defensiv og skarpe afslutninger har Phil de værktøjer, som skal til for at få et godt DM. Selv havde han store forventninger til sit eget hold, mens forventningerne til de gamle spillere var noget lavere:

“Jeg håber, at jeg og resten af mit hold overrasker, men det bliver nok Lasse eller Agge, der vinder i sidste ende, mens jeg tror, at Pilm er sidste mand i top 3. Personligt må jeg bare håbe på det bedste, da jeg ikke rigtig kommer til at forberede mig, fordi jeg ikke har tiden til det lige nu. Jeg håber dog på at komme til at spille lidt i løbet af ugen. Skal jeg derimod nævne nogle folk, jeg tror skuffer, så ligger den mellem Daniel Barnewitz, Adel Daher og Mathias Iversen, hvis de stiller op,” lød det fra Philip Warburg.

 

 

Husk at følge med senere i dag, hvor de første navne fra vores forventede top 15 vil blive annonceret.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.