Det er med stor glæde og begejstring, at vi her på siden kan præsentere det første afsnit af vores nye podcast; SG Podcast!

Fremover skal du ikke blot holde øje her på vores hjemmeside efter interviews med landets bedste FIFA-spillere samt andre FIFA-relaterede nyheder. Nu begynder vi nemlig at være endnu mere aktive på vores YouTube-kanal, og det bliver på den mest charmerende forstand, når vi inviterer jer med ind i vores nye, digitale studie.

‘SG Podcast’ er navnet på vores nye, spændende tiltag, hvor vi i hvert eneste afsnit hiver et nyt emne op af hatten. Alle emner har dog noget tilfælles – de omhandler altid FIFA!

I vores nye podcast sørger vi nemlig for at komme ind på diverse relevante ting indenfor FIFA, mens vi også hele tiden sørger for at inkludere nye ansigter, der har en stærk viden eller holdning til verdens bedste sportspil.

I første afsnit, som du kan se foroven i nyheden, agerer vores to egne skribenter, Mads Strack og Kenneth Bank, værter, mens vi har været så heldige at fange både Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen samt Jesper ‘Pilm’ Prang til en snak om det netop-overståede ‘FIFA Interactive Club World Cup’, hvor de to Brøndby eSport-spillere formåede at gå hele vejen sammen – Marcuzo som spiller og Pilm som coach.

Her kommer vi naturligvis ind på både lørdagens turnering, der endte positiv set med danske øjne, mens vi selvfølgelig også kommer ind på deres kommende deltagelse ved verdensmesterskabet i FIFA, som de kvalificerede sig til gennem weekendens turnering.

Sidst men ikke mindst, kan vi garantere underholdning hele vejen igennem i dette første afsnit af SG Podcast, hvor vi også kaster et grin eller to afsted indimellem over andre samtaleemner.

Kan du lide, hvad du ser, så anbefaler vi stærkt, at du både smider en thumbs up på videoen, deler den med dine nærmeste og ydermere følger vores kanal, således du ikke misser nogle af vores fremtidige episoder på vores YouTube-kanal.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.