Tricked eSport-coach Kent Brylle kigger i dette interview frem mod FIFA 19, mens han også evaluerer den netop afsluttede FIFA 18-sæson.

FIFA 18-sæsonen er forbi, og det er nu tid til at kigge frem mod en ny og spændende sæson for de mange konkurrencedygtige FIFA-teams- og spillere i Danmark. I den anledning har vi taget fat i Tricked eSports FIFA-coach Kent Brylle, som vi først bad om at evaluere FIFA 18.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personerDet har været en rigtig god sæson for os, og specielt fra Mikkels Grand Slam-sejr og frem har det været helt fantastisk. Vi har bevæget os i en positiv retning gennem hele FIFA 18 og fået opbygget en trup, som er sindsygt spændende at arbejde med. Målsætningerne fra i år er blevet indfriet, og udover at vi har siddet rigtig fint på turneringerne i Danmark, har vi tilmed levereret gode præstationer internationalt,” fortæller coach Brylle om den netop afsluttede sæson og kigger hernæst frem mod den kommende ved at konstatere, hvad der skal arbejdes videre på.

Det er klart, at når vi primært snakker om to unge spillere, som har været inde i en opadgående kurve og begge præsteret rigtig godt i år, så handler det om at følge op på dette og tage endnu flere skridt næste år. Mikkel har jo fortsat med at føre an på den hjemlige scene og har ligeledes fået lagt internationale resultater til sit CV, så det skal vi forsøge at arbejde videre med i FIFA 19,” siger han og fortsætter:

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personerEsser er ikke helt så langt endnu, men har også kun været hundrede procent i gamet i et års tid, og han har allerede nået et niveau, hvor han er blandt den næste gruppe af spillere til at få sit gennembrud. Og så må jeg understrege, at de har været utroligt heldige at have Wahed Obayd i ryggen gennem hele forløbet, og ham har jeg også været utroligt glad for at have i truppen i denne periode, for det har helt klart gjort det lettere for dem at komme ind præstere.

Men hvad bliver så helt præcis målsætningen og forventningerne til FIFA 19 for Tricked eSport? Det er Brylle ganske afklaret omkring.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personerVi skal altid forsøge at overgå os selv, for ellers står vi stille som hold. Derfor er det selvfølgelig planen at lægge endnu et lag på præstationerne gennem FIFA 18. Blandt andet vil det være positivt at få flere spillere med til EAs store turneringer, og så vil vi gerne blive ved med at levere de gode præstationer nationalt,” lyder de afsluttende ord fra Kent Brylle, der altså går optimistisk ind til den nye sæson.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.