Tricked Esport har i dag annonceret hele tre nye spillere på FIFA holdet, som i fremtiden skal byde Chiefs of Copenhagen op til dans. Det drejer sig om DM-finalisten Marcus Jørgensen, der med sine 15 år overraskede alt og alle i Papirhallen da han i finalen bød selveste August ’Agge’ Rosenmeier op til dans. Derudover er også Lasse ’Kongen’ Bækkelund og svenskeren Lucas ’Afro’ Wallmann hentet til holdet. Man har dog også været nødsaget til at sige farvel til Oliver ’Oli’ Døssing, hvis kontrakt ikke blev forlænget.

Dermed står Tricked med et næsten helt nyt hold, hvor kun Anders ’MrSuit’ Bollerup er tilbage fra det gamle, og fremtiden så lys ud, hvis man spurgte manager Peter ’PMVejle’ Møldrup, som vi snakkede med tidligere.

”I har hentet Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, Lucas ‘Afro’ Wallmann og Marcus Jørgensen. Hvorfor lige de tre?”

”Jeg valgte Marcus pga. hans flotte position til DM og det spil han leverede var topklasse af en på kun 15 år jeg er sikker på med den rigtige træning kan han komme helt op og dominere i toppen af Danmark, Lasse valgte jeg pga. at han har rodet i toppen af Danmark allerede og er en utrolig stærk spiller der passer godt sammen med Anders. Og så har vi valgt at gå ud af Danmark og finde Lucas som er en topklasse svensker i flere år nu som stadig er ung med masser af blod på tanden og flotte titler.” 

”Og samtidig har I sagt farvel til et talent i Oli, som leverede et udmærket resultat til DM. Hvad er baggrunden for det?”

”Vi havde en lang snak med Oli frem og tilbage, vi endte på den konklusion at han havde andre prioriteter end FIFA lige nu.” 

”I har valgt at søge udenlands denne gang. Er det noget vi vil se mere til på den lange bane?”

”Ja vi vil gerne etablere os som fast inventar i div udenlandske tuneringer (FIWC, ESWC, Gfinity) så hvis vi kan finde et godt tilbud med en større udenlandsk spiller så vil vi tage en snak med dem højst sandsynlig.”

”Hvad hvis vi sammenligner med det gamle hold, bestående af Suit, Oli, Barnewitz og Agge, der også var inde over på et tidspunkt. Hvordan ser du det nye holds potentiale i forhold til det gamle?”

”Altså Agge er klart en af verdens bedste og det bliver svært at overgå men vi har unge spillere i Marcus og Lucas som allerede spiller virkelig godt, og venskabet mellem Lasse og Anders skal nok skabe gode træningsforhold der kan give dem mere end kamp til stregen!”

Udover Peter Møldrup fik vi også fat i en af de nye spillere, Lasse Bækkelund, som var utrolig glad for at være en del af Tricked Esport:

”Hvorfor har du valgt at bytte FIFA Team Midtjylland ud med Tricked Esport?”

”Jeg har valgt at skifte til Tricked, da det er en mulighed jeg længe har ventet på at få. Trickeds ambitioner er ligeså store som mine egne, og derfor passer holdet perfekt til mig. Jeg føler ikke, at jeg har fravalgt FTM, da manageren og jeg begge vidste og havde en aftale om, at Tricked ville blive valgt, hvis jeg fik chancen.”

 ”Du kommer til at indgå i et team med MrSuit, Marcus Jørgensen og Afro. Hvad er dine forventninger til at arbejde med de tre?”

”Jeg har et rigtig godt forhold til Anders i forvejen, og vi bruger hinanden som faste træningspartnere. Marcus er på papiret Danmarks 2. bedste, så det bliver spændende at arbejde sammen med en gut som ham. Afro ved jeg desværre ikke så meget om, men jeg har hørt at hans niveau er rigtig højt, og derfor glæder jeg mig selvfølgelig også til at arbejde sammen med ham!”

”Hvordan kan det nye hold hjælpe dig til at nå et højere niveau og for alvor hente de store danske titler?”

”Alle spillere på Trickeds hold har et ekstremt højt niveau, derfor vil de mange timer jeg kommer til at spille med dem, hjælpe mit niveau til at nå nye højder. Samtidig skal der også bruges tid med min nye træner Peter Møldrup som, måske bedre end nogen anden, kan fortælle mig hvad jeg kan gøre bedre!”

For omkring to uger siden måtte Tricked også sige farvel til Daniel Barnewitz, som i stedet blev medejer på Chiefs of Copenhagen. Dermed står Tricked med et nyt og talentfuldt hold, som går en stor fremtid i møde. Det bliver spændende at se, hvor langt de kan drive det.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.