Jacob Kragelund og Tricked eSport går nu hver til sit. Vi har fanget både hovedpersonen og organisationen til en reaktion.

Tidligere i dag kunne Tricked eSport meddele, at Jacob Kragelund snart vil være fortid i klubben.

Som det står skrevet, bliver Geeks Gone Wild Jacob Kragelunds sidste optræden for den danske organisation, som han altså har været en del af siden september 2018.

Vi har nu indsamlet en række udtalelser fra begge parter.

Billedet indeholder sandsynligvis: 6 personer, smilende personer, folk, der stÃ¥rJeg har gennem et stykke tid ikke følt mig værdsat i min position hos Tricked. Der har været lidt brister i kommunikationen og lidt misforståelser undervejs, men mest af alt føler jeg for store forskeligheder i de grundlæggende værdier. Tricked er en stor organisation, der rummer en stor talentmasse indenfor ikke bare FIFA, men flere esportstitler, så fokus har været mange steder, hvor jeg godt kan føle mig lidt overset. Jeg manglede forventningsafstemning og generelt bedre kommunikation, hvilket generelt er årsagen til min beslutning. Jeg er glad for, at Tricked kunne se meningen med at afbryde samarbejdet, da de er også bedre tjent med spillere, der tror 110 procent på projektet,” lyder ordene fra Kragelund, mens Kent Brylle, FIFA-manager i Tricked, har følgende at sige om afskeden:

Billedet indeholder sandsynligvis: 6 personer, smilende personerEfter eSuperligaens playoff kom Krage til os og fortalte, at der var en del ting, som han ikke var enig i i forhold til, hvordan det hele kører i Tricked. Der gik det hurtigt op for os, at vi var alt for langt fra hinanden i forhold til at få det til at fungere over hele kontraktens periode. Derfor må vi bare erkende, at det har været et dårligt match og så gå hver til sit. Det er første gang, vi ophæver med en spiller så tidligt i et forløb, så det må vi lære af til næste gang, vi henter en spiller. Der skal dog ikke herske nogen som helst tvivl om, at vi har været glade for Krages bidrag gennem de sidste måneder. Udover at han selv har leveret rigtig fine ting og er blevet en bedre spiller, så har han haft en meget positiv effekt på klubbens andre spillere, og det er vi glade for.

Kragelunds tid i Tricked bød naturligvis på meget mere end blot en række uoverensstemmelser mellem ham og organisationen. Særligt eSuperligaen fylder dog størstedelen af hans positive minder.

Jeg vil specielt huske tiden for deltagelsen i eSuperligaen. En kæmpe oplevelse på flere måder! For det første har jeg været meget beæret over at kunne repræsentere en traditionsklub som Vejle på den største scene og generelt bare være en del af et stort setup blandt mine rigtig gode venner. Derudover har sammenholdet i truppen været fedt at være en del af. En specielt stor tak skal lyde til spillertruppen og Kent, der har gjort mine dage i København mindeværdige, for trods kontroverserne og de ovennævnte ting, vil jeg ikke være min tid i Tricked foruden og ønsker dem kun det bedste fremadrettet,” fortæller Kragelund, der derimod ikke vil være at finde i en Vejletrøje til den potentielle sæson 2. Derfor indsætter han nu jagten på at finde en ny klub.

Planen er at finde en klub eller organisation, der deler nogle af de samme værdier som jeg selv og samtidig deler mine ambitioner. Jeg foretrækker en eSuperligaklub, men hvis det rigtige match findes andetsteds, udelukkes intet. Jeg er klar på vinde, dét er planen for 2019!

Hvad angår Tricked, har man ikke det store travlt med at finde en erstatning inden potentiel sæsonstart. Hertil kan Kent Brylle meddele, at det i så fald vil blive med deltagelse fra holdet yngste mand i denne omgang.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der sidderDer er ikke planer om at hente en erstatning i dette tilfælde. Vi har fire dygtige spillere, som alle er i gang med en flot udvikling, så dem vil vi gerne fokusere på. I eSuperligaen har vi fået lov at benytte Alen i sæson 2, og da vi fik den besked, var vi slet ikke i tvivl om, at Alen skal have muligheden for at spille sammen med Mikkel her. Han får lidt længere snor end drengene gjorde i sidste sæson, så han kan udvikle sig yderligere via ligaen. Vi har fuld tiltro til, at han kan løfte den opgave. Derudover har Joe vist sig som en rigtig god spiller og holdkammerat, så vi er egentlig rigtig godt dækket ind.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.