Danmarksmesterskabet i FIFA står for døren, og derfor vil vi i de kommende dage se på de spillere, vi mener har den bedste chance for at spille med hvor det er sjovest

Med kun 6 dage tilbage er de 512 deltagere efterhånden gået ind i de sidste faser af forberedelsen til årets største event på den danske FIFA-scene. DM i FIFA er den sidste store prøve i FIFA 15 og turneringen, hvor man kan sætte sit sidste aftryk på spillet. Derudover får vinderen retten til at kalde sig Danmarks bedste FIFA-spiller, får en plads i EA’s officielle “Hall of Fame” og samtidig bliver 20.000 kroner rigere. Derfor vil vi de næste par dage se på de folk, som har chancen for at være med helt fremme. I dag ser vi på tre spillere, som vi har placeret lige uden for vores bud på en top 15, men som har leveret flotte præstationer gennem det seneste års tid. Fælles for alle tre er, at de først for alvor er dukket op på scenen inde for det seneste år.

Hassan ‘Hassanplayer‘ Al-Saraf – ECVisualize:

HassanHassan er en spiller, som er dukket op i løbet af de sidste halve år på baggrund af flere stabile præstationer på scenen. Første triumf kom til Pricerunner Cup på Falster, hvor han tidligt i slutspillet mødte den daværende verdensmester, August ‘Agge‘ Rosenmeier, som han formåede at slå ud efter forlænget spilletid. Dette har han fulgt op med stabile præstationer til Audi Cup, Odense Open og online på Gfinity. Med sit lynhurtige kontraspil er Hassanplayer en spiller, der kan drille samtlige spillere. Han havde dog også store forventninger til sig selv og til sit hold:

“Jeg tror på mig selv, og jeg ved, at hvis jeg får mit spil i gang til DM, så kan jeg nå meget langt, hvilket jeg beviste senest til Odense Open. Min forventning til mig selv er at komme videre fra begge gruppespil og derefter tage en kamp ad gangen. Jeg tror på mit eget hold, som skal ind og vise gode resultater til DM. Vi skal alle som minimum gå videre fra gruppespillet. Der er en masse både kendte og ukendte spillere, der kan overraske til DM. Jeg ved, at min holdkammerat, Masi Elghawi, har trænet meget på sin Xbox, mens spillere som Viktor Fossum også er en man skal holde øje med.”, lød det fra Hassanplayer, som i sin top 3 havde Wahed ‘The Kid‘ Obayd, Mohamad ‘Mo‘ Al-Bacha og Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund i sin forventede top 3.

 

Marcus ‘ExpectSporting‘ Jørgensen:

MarcusSidste år tog Marcus alle med storm og spillede sig helt til finalen ved DM i FIFA 14. Denne præstation gik ikke ubemærket hen, og derfor skrev stortalentet kort efter kontrakt med Tricked eSport. Uheldigvis faldt de fleste turneringer sammen med andre vigtige begivenheder, og derfor nåede man ikke at se så meget til Marcus, som man havde håbet. Han nåede dog at levere nogle gode præstationer til Odense Open og The Experience i løbet af FIFA 15. Marcus er dog gået ind i et år med efterskole, og derfor har den manglende forberedelse smittet af på forventningerne:

“Hvis jeg skal forsvare sidste års 2.plads, så skal alle marginaler i hvert fald være til min fordel. Jeg møder op til DM uden at have spillet FIFA siden Odense Open, så det bliver spændende at se. Jeg tror dog, at det enten bliver Agge, Lasse, Wahed eller jeg, som vinder i år. Jeg tror ikke, at der som sådan kommer en stor overraskelse, da jeg regner med, at det kun er favoritterne, som er med til det sidste”, lød det fra Marcus Jørgensen.

 

Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard – HVB E-Sports

Nnillerriller må betegnes som en af de mest aktive spillere på scenen i FIFA 15, og dette har båret frugt. Online leverer Niller altid på et højt niveau og har lavet flere gode resultater, mens han også har gjort det godt til events, hvilket fik HVB E-Sports til at hente den tidligere Clan eSpuma-spiller. Det er dog fugl eller fisk med Niller, som stadig mangler at arbejde med sit bundniveau, der har kostet i et par turneringer. Hans tålmodige spillestil og gode finter bør dog bringe ham langt til dette års DM, hvor han får chancen for at sætte sit sidste aftryk på et godt år:

“Jeg tror mit niveau kan bringe mig langt. Hvis jeg har marginalerne og lodtrækningen på min side, så kommer jeg til at spille med, hvor det er sjovt. Jeg kommer til at bruge en masse tid på at spille Xbox ugen op til. Forhåbentlig også lidt offline dagen før med mine holdkammerater”, udtalte Niller inden snakken faldt på resten af feltet, hvor hans spåede Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund til at vinde, mens August ‘Agge‘ Rosenmeier og Claes ‘Keglekongen‘ Hansen fulgte efter på 2. og 3.pladsen.

“Lasse Bækkelund eller August Rosenmeier vinder. Nogle af de nye spillere, som har præsteret online, kommer til at skuffe. August så ikke så skarp ud ved Gfinity, og Lasse er næsten altid meget skarp, så derfor tror jeg, at Lasse bliver danmarksmester i år. Claes har en Xbox, som han kan træne på, hvilket gør, at det bliver naturligt for ham at benytte controlleren. Han har vist, at han kan spille rigtig godt, når han rammer dagen. Ellers kan Jesper ‘Pilm‘ Prang også ende med at blive en del af top 3,” lød det til slut fra Niller.

Om en af disse tre spillere kan gå hele vejen, finder vi ud af når det på lørdag går løs på Aalborg Universitetscenter i København. Følg med i morgen, hvor vi har snakket med tre andre spillere, som kan ende med at komme langt, inden vi i starten af næste uge tager hul på vores de spillere, som vi tror ender i top 15.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *