I dag kan Tricked eSport præsentere sine to nyeste tilføjelser til FIFA-truppen: Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach og Jacob ‘Esser’ Esholm.

Elgiganten Grand Slam er lige begyndt, og selv om det på papiret lignede, at Tricked eSport blot stillede op med én mand til turneringen, er hele tre af finaleturneringens otte deltagere nu iført Tricked-trøjer.

For udover Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, der i øvrigt spiller sin allersidste turnering for holdet, kan eSport-organisationen nu offentliggøre to splinternye signings, som skal repræsentere holdet allerede nu.

Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, der pt. ligger rangeret som den bedste danske FIFA-spiller på ranglisten, og Jacob ‘Esser’ Esholm, der formåede at sikre sig en plads i dagens finale igennem en online-kvalifikation, har nemlig begge to indgået en aftale med Tricked eSport.

Efter turneringen er vi klar med indsamlede kommentarer fra de to nye Tricked-ansigter, men inden da har vi naturligvis også talt med holdets FIFA-coach, Kent Brylle.

Med Mikkel og Esser har vi fået to virkelig talentfulde spillere ind i truppen, som er motiverede og rigtig sultne efter hele tiden at blive bedre og bedre,” lyder det først og fremmest fra en meget tilfreds Kent Brylle, der herefter fortæller, hvilke tanker der ligger bag disse to tilføjelser.

Mikkel giver sig selv med de sidste to års rigtig flotte præstationer, hvor han virkelig har imponeret med flere store turneringssejre herhjemme. Nu er den næste opgave at jagte et internationalt gennembrud, og det har han kvaliteterne til, så det er op til os i fællesskab at løfte den opgave.

Esser er en rigtig talentfuld spiller, som ikke har den store erfaring på scenen endnu, men på meget kort tid har bevist rigtig meget. Han kan nå rigtig langt med den rette hjælp, og det skal vi forsøge at give ham. Han har nogle kvaliteter, som kan bringe ham rigtig langt, så der skal bygges lidt struktur og modenhed på hans spil, for så bliver han rigtig farlig.

Jeg er derfor rigtig glad for at have lykkes med at hente dem begge to,” siger han.

Uheldigvis for Kent Brylle og co. er samtlige tre af holdets spillere endt i samme gruppe til turneringen. Det fjerner dog ikke troen på en vellykket turnering fra Tricked-coachen.

Sports-Gaming.dks billede.

Vi har været ret uheldig med lodtrækningen til på lørdag, for udover vores to nye gutter, så spiller Hassan sin sidste turnering for os, og de er alle tre endt i samme gruppe. Jeg ser dog gode muligheder for, at to af de tre kan gå videre fra gruppespillet, og hvis det lykkes, så ser det allerede rigtig godt ud. Der er et højt niveau til turneringen, for det er udelukkende klassespillere, som har kvalificeret sig, så det er svært at spå om noget som helst,” fortæller han.

Med to spillere ud og to spillere ind vil Tricked eSport fortsat være udstyret med tre FIFA-spillere i form af holdet to nye samt ikke mindst Wahed ‘The-Kid’ Obayd. Derfor afskriver Kent Brylle da heller ikke, at flere signings kunne opstå.

Jeg er som udgangspunkt rigtig tilfreds med truppen, for udover vores to nye spillere, så har jeg haft en rigtig god dialog med Wahed omkring alle disse ændringer, så jeg ved også, at jeg kan regne med ham i fremtiden, og derfor sidder vi med rigtige gode kort på hånden. Det er dog klart, at når vi har en trup med tre spillere, så er der plads til at forstærke holdet yderligere, hvis noget spændende dukker op, men vi vil ikke hente en spiller bare for at hente en, så vi venter og kigger efter den helt rette spiller til holdet. Derfor skal man ikke regne med et nyt ansigt lige med det samme, men man skal aldrig sige aldrig,” afslutter den trofaste Tricked-coach samtalen med at sige.

Fra klokken 13.00 kan du desuden følge de to nye Tricked-spillere samt de resterende seks finalister ved Elgiganten Grand Slam, når vi streamer turneringen på vores Twitch-kanal efterfulgt af Elgiganten Cup 2v2 #4.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.