Om to måneder skal han gøre sin debut på den internationale topscene indenfor FIFA. Vi har talt med Mikkel Hjorth Bach, der netop har kvalificeret sig til FUT Champions Cup #2.

Hele fem danskere formåede i denne weekend at kvalificere sig til FUT Champions Cup #2, der afvikles i april. Fire er dem er gengangere fra den første udgave af kvalifikationsturneringen, som foregik i Barcelona, imens én af dem står foran sin debut på den absolut største internationale FIFA-scene.

Her er der tale om Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, der efter flere gode og tætte forsøg endelig kunne sikre kvalifikation efter en fremragende februar måned i FUT Champions, hvor det blev til hele 153 sejre ud af 160 mulige.

Jeg var virkelig glad. Jeg havde kæmpet og kæmpet, og da det endelig lykkedes, var det en stor forløsning,” fortæller den begejstrede Tricked eSport-spiller til os om momentet, hvor han sikrede sin plads i top 64.

Men den unge dansker kom naturligvis ikke sovende til kvalifikationspladsen, og faktisk gik Rævehjorth ind til måneden uden den helt store tro på tingene.

For at være ærlig var jeg ikke meget positiv inden måneden, da jeg havde præsteret elendigt i november, men jeg vidste, at jeg havde en chance, hvis jeg fik en god start. Derfor var det virkelig vigtigt at få 40-0 i første weekend, hvilket betød, jeg helt klart havde troen resten af måneden,” siger han nemlig, hvorefter han peger på sin hårdeste weekend, som i øvrigt kunne have kostet ham pladsen.

Min hårdeste weekend var nok weekend 3, hvor jeg også “kun” fik 37 sejre. Der kunne det sagtens have gået endnu dårligere, da jeg ikke spillede særlig godt.

Rævehjorth er ikke desto mindre iblandt de bedste offline-spillere herhjemme, hvilket blandt andet også har givet ham en førsteplads på den danske FIFA-rangliste. Alligevel tror han dog ikke på, at hans evne til at mestre offline-delen af spillet vil komme til at give ham en fordel i turneringen.

Jeg tror ikke rigtig, jeg kan bruge erfaringen fra H2H-events. Både fordi det er FUT, men også fordi det er i udlandet, hvilket jeg ikke har prøvet før. Derfor ved jeg ikke rigtig, hvordan jeg står med nerverne osv., men jeg håber, at jeg kan være nogenlunde rolig og klare det godt.

Til trods for at det er umuligt for ham at vide, hvordan turneringen kommer til at gå, er han derimod overbevist om, at selve oplevelsen og turen nok skal leve op til forventningerne.

Jeg ser rigtig meget frem til turen. Uanset hvordan det går, bliver det super fedt. Jeg tror, at vi kommer til at klare os godt. Det er virkelig nogle stærke spillere, vi har.

Vi ser frem til at følge Rævehjorth og de fire andre danskere til april, og vi ønsker selvfølgelig artiklens hovedperson alt held og lykke med sin debut på den store verdensscene!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.