Kort efter aftalen kom i hus, lykkedes det os at fange de to nye Tricked-signings til en snak om det kommende ophold i organisationen.

I dag spillede Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach og Jacob ‘Esser’ Esholm sin første turnering for Tricked eSport, og det skulle vise sig at blive en god én af slagsen, eftersom førstnævnte formåede at gå hele vejen i Elgiganten Grand Slam og dermed sikre sig selv hele 25.000 kroner samt 3.000 ranglistepoint.

Inden det hele gik løs, lykkedes det os dog at fange de to unge FIFA-spillere til en kort snak om skiftet til Tricked. Vi starter med at høre udtalelserne fra Esser.

Jeg har altid troet på mig selv, men at jeg allerede er en del af en så stor organisation som Tricked eSport efter blot et halvt års hårdt arbejde, havde jeg slet ikke forventet. Det er en fuldstændig fantastisk følelse,” lød det først og fremmest fra Esser, der dog samtidig var udmærket klar over, at der nu medfølger et pres på ham i forhold til at levere hver turnering.

Der er uden tvivl et kæmpe pres på mig, men jeg føler, at jeg sagtens kan præstere under disse rammer,” fortalte han, hvorefter han sagde følgende til sine forventninger for tiden i Tricked eSport:

Mine fremtidige forventninger er at udvikle mig til en af Danmarks absolutte topspillere, og det er jeg helt sikker på, at Tricked kan hjælpe mig godt på vej med.

Hvis man skal sammenligne de to nye ankomsters situation, inden skiftet fandt sted, kan det med stor sandsynlighed tænkes, at Rævehjorth stod med endnu flere kort på hænderne end sin nye holdkammerat, som følge af sine mange store bedrifter gennem de seneste år. Og Danmarks nuværende førsteplads på FIFA-ranglisten lagde da heller ikke skjul på, at mulighederne var mange.

Sports-Gaming.dks billede.

Jeg har haft en del tilbud og muligheder, siden jeg stoppede i Wicked Gaming, og jeg har tænkt meget over, hvad der var bedst for mig. Men da det blev en mulighed at skifte til Tricked var jeg ikke i tvivl om, at det var det jeg ville. Det er et perfekt match, og samarbejdet med Vejle er en fantastisk mulighed. Samlet set var hele pakken bedst i Tricked, og jeg føler mig sikker på, at jeg vil præstere godt,” sagde Mikkel Hjorth Bach, der altså ikke kunne afvise det unikke tilbud fra eSport-organisationen.

På sit tidligere hold blev det ganske vist til utallige af turneringssejre for Rævehjorths vedkommende, og spørger man hovedpersonen selv, så skal han med garanti nok sørge for at fastholde dette momentum.

Jeg ved, at hvis jeg bliver ved med at arbejde hårdt, så skal jeg nok klare det godt med støtte fra de andre i Tricked. Derfor har jeg også store forventninger til opholdet, og jeg er meget overbevist over, at det kommer til at gå rigtig godt,” lød de sidste ord fra den hurtige snak med Rævehjorth, som man må sige talte sandt, eftersom det blot kort tid efter lykkedes ham at gå hele vejen til Elgiganten Grand Slam lørdag eftermiddag og aften.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.