I dag er der blevet skiftet godt ud i Tricked eSport-lejren, hvor de først og fremmest måtte sige farvel til deres nu tidligere manager for Fifa-afdelingen på holdet, Peter ‘PMVejle’ Møldrup, som nu til gengæld er general-manager for resten af Tricked-organisationen, og han bliver derfor erstattet af den nye spillende manager, Kent ‘TalenKent’ Brylle, der jo som sagt skal være coach for Lasse ‘Kongen’ Bækkelund til FIWC, og nu også med Tricked-trøjen siddende på sig. Udover signingen af holdets nye manager, så var der også plads til endnu en forstærkning til holdet, i form af Simon ‘Erikzzon’ Eriksson, der nu er den anden svenske spiller i truppen. I husker ham nok fra Copenhagen games, hvor det lykkedes ham at ende i top 8 efter at have slået August Rosenmeier ud.

Den tidligere manager, Peter Møldrup, skrev således om de to nye ansigter på Trickeds hjemmeside, oversat fra engelsk:

“Jeg tror Kent er den rigtige manager til rollen. Han har en stor viden inden for spillet. Simon Eriksson er en spiller, som vi har fulgt i meget langt tid, og efter Copenhagen Games med hans fine præstation, vidste vi at det skulle være netop ham, og vi er sikre på at han sammen med Afro vil dominere den svenske Fifa-scene.”

tricked signings

Vi fik os selvfølgelig også en snak med Kent Brylle og Simon Eriksson:

Kent ‘TalentKent’ Brylle:

“Stor tillykke med din rolle hos Tricked eSports. Hvilke følelser står du med efter kontraktforhandlingerne er faldet på plads?”

“Jeg er meget tilfreds med at blive en del af Tricked eSport. Jeg får muligheden for at blive en del af et stort setup med nogle rigtig dygtige spillere, som jeg nu får chancen for at arbejde med. Det er jeg meget glad for.”

“Det bliver helt sikkert en sjov tid på holdet, men er der nogle ting du frygter ved at have taget coach-rollen?”

“Nej det vil jeg ikke sige. Jeg har fået lavet en god aftale om, at jeg selv får frihed til at deltage i en del turneringer, og det har jeg det fint med. Derfor er der ikke rigtig noget, som jeg frygter ved dette. Jeg glæder mig blot til at komme i gang.”

“Hvilke forventninger har du til dine spillere? Og hvor tilfreds er du med niveau du har at gøre godt med fra start af?”

“Jeg har helt sikkert høje forventninger til spillerne, men det stemmer også overens med det niveau, som jeg oplever på holdet. Tricked eSport er altid med, hvor det er sjovest, og det er også der, hvor jeg forventer, at vi bliver ved med at være. Der er en god blanding af talent og rutine på holdet, og der er rigtig gode muligheder for at fortsætte den gode udvikling som drengene har været igennem.”

“Vi hørte for kort tid siden, at netop du skal hjælpe Lasse på vej til den store titel i München. Var dette planlagt ud fra, at du er den officielle manager – Eller tror du stadig Lasse havde valgt dig som sin makker på sidelinjen fremfor nogle andre?”

“Lasse havde inden den indledende snak en lyst til at have mig med i München, ligesom Lasse siden DM har benyttet mig som coach, så der har ikke været de store forskelle her. Jeg ser Lasse og jeg som et godt makkerpar, og dette forventer jeg også at bygge op med resten af truppen.”

Simon ‘Erikzzon’ Eriksson:

“Congrats about the new team. How are your feelings about the move?”

“Thanks! I have a great feeling about my move to Tricked. Will be an incredible time at such a great organization, and of course I’m happy to get an opportunity at Tricked!”

“What expectations do you have for your time at Tricked?”

“I have high hopes on my time in Tricked, just to be apart of this organization is great, but of course i got some goals for my time at Tricked aswell. My first goal is of course to grow as a player, to improve my game as much as possible, and I have a positive feeling that I will do that, with these amazing and skillfull teammates I have.”

“You might know a little about our two FIWC representatives from Denmark, Agge and your new teammate, Lasse Bækkelund. But what or who else, do you know in the danish Fifa community?”

“I know a bit about the danish scene actually, FIFA is really big in Denmark. Of course i know all the top players in Denmark and have also played against the majority of them.”

Det bliver spændende at følge med hos Tricked-drengene, der nu står med en stor og bred trup, hvor de resterende spillere faktisk også i dag har forlænget deres kontrakter.

Dermed ser tRICKED eSport´s nuværende trup således ud:

Marcus ‘ExpectSporting’ Jørgensen
Kent ‘TalentKent’ Brylle (Manager)
Anders ‘MrSuit’ Bollerup
Lasse ‘Kongen’ Bækkelund
Lucas ‘Afro’ Wallman
Simon ‘Erikzzon’ Eriksson

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.