For 16. gang er der nu en dansker, der har ramt 40-0 i FUT Champions. Denne gang var det Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, som opnåede den perfekte Weekend League-score for første gang.

Godt og vel otte måneder skulle han ind i FUT Champions, før det endelig lykkedes ham at tilslutte sig den prestigiøse ’40-0-klub’.

Men efter utallige af ‘lige ved og næsten-resultater’ gik alt heldigvis efter planen for Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach i den netop-overståede weekend, som også lød meget begejstret, da vi talte med ham kort efter bedriften.

“Det føles selvfølgelig fantastisk at blive en del af ’40-0-klubben’, og det har været et mål for mig i et stykke tid nu. Jeg har været meget tæt på flere gange, så det er virkelig en god følelse, at det endelig lykkedes.”

Mikkel Hjorth Bach i interview med TV 2 forud for Sommerbold E-Sport-finalen.

Efterfølgende ønskede vi at høre, hvad Wicked Gaming-spilleren mente var den helt store nøgle til weekendens succes.

“Egentlig gjorde jeg ikke så meget andet, men en vigtig ting var, at jeg fortsatte med at spille mit spil, når jeg kom bagud, hvilket jeg gjorde i forholdsvis mange kampe. Samtidig var kynismen mere til stede, end den har været på det seneste, hvilket nok var nøglen,” sagde Mikkel Bach, der virker til at være i forrygende form forud for den vigtige turnering – Copenhagen Open – næste weekend. Denne påstand var den unge FIFA-spiller enig i.

“Jeg føler mig bestemt klar til Copenhagen Open. Jeg er i god form for tiden, både i H2H og i FUT, hvilket jeg selvfølgelig håber fortsætter indtil og efter Copenhagen Open.”

Listen over danskere, som har ramt 40-0 i Weekend League (I alt 16 gange):

Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf – Tricked eSport – (To gange)

Frederik ‘Fredberg’ Fredberg – Marienlyst eSport – (To gange)

Jesper ‘Pilm’ Prang – Brøndby eSport – (Én gang)

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen – Brøndby eSport – (Tre gange)

Daniel ‘Dingo’ Kristensen – Marienlyst eSport – (Fire gange)

August ‘Agge’ Rosenmeier – PSG eSports – (Én gang)

Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Odense Boldklub (To gange)

Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach – Wicked Gaming (Én gang)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.