Sæson 2 af FUT Champions er lige på trapperne, og det er derfor et perfekt tidspunkt at kigge frem mod, hvad der forhåbentlig bliver en stor måned set med danske briller. I dag har vi talt med de tre danskere, som var højst placeret i december måned.

En ny sæson i FUT Champions nærmer sig, og det samme gør muligheden for at én eller flere danske FIFA-spillere formår at kvalificere sig til Live Regional Finals senere på året, der kan give dem skridtet videre mod verdensmesterskabet.

I dag tager vi en snak med de tre danskere, som hver især opnåede flest sejre i december måned, og dermed også den højeste månedlige placering på den regionale rangliste. Her er det tale om Mikkel ‘RæveHjorth’ Hjorth med sin 24. plads, Daniel ‘Dingo’ Kristensen, der havnede på en 14. plads og ikke mindst Frederik ‘Fredberg’ Fredberg – månedens bedste dansker oppe på en fornem 8. plads i hele Europa.

Sidstnævnte havde da også store forventninger om at fortsætte den fine form fra december.

Fredberg blev den 8. bedste i Europa i december måned.

“Jeg har store forventninger til Weekend League i denne måned. Efter de sidste 4 uger, hvor jeg har opnået 39-1 tre gange og 38-2 én gang, tror jeg i den grad på mine egne chancer. Som jeg ser det, er der seks danskere, der har mulighed for at ramme top 12 på PlayStation. Jeg skulle meget gerne være én af dem,” fortalte Frederik Fredberg, vi herefter spurgte, om han forventede at fastholde sin position som bedste dansker i denne måned.

“Det er meget svært at sige, om jeg direkte forventer at blive den bedste dansker i januar ligesom i december. Det er i hvert fald lige lovlig store forventninger. Min forventning er at ramme top 12, og så bliver jeg den lykkeligste mand på kloden. Jeg streamer alle mine kampe, og så må vi se, hvad der sker. Personligt tror jeg, at Dingo bliver bedste dansker på Xbox og rammer top 12. Agge bliver den bedste dansker på PlayStation, hvis han spiller.”

Dingo så varm ud i den seneste Weekend League før kvalifikationen begynder – Her blev det til hele 39 sejre.

Og netop nævnte Dingo, så da også store muligheder i denne måned.

“Mine forventninger er ekstremt høje, må jeg ærligt indrømme. Mit hold i FUT er stort set blevet perfekt ifølge min egen mening, og jeg ramte 39-1 flere gange i sidste måned. Jeg forventer at ramme top 12 og reservere en billet til Paris, og jeg vil gøre alt for at opnå dette.”

Som et bonus spørgsmål, spurgte vi Dingo, om han troede på en dansker i top 12.

“Vi danskere har et vanvittigt niveau, og jeg VED at en af os nok skal gøre det. Flere af os har ramt 39-1 og Hassan ramte imponerende 40-0 sidste uge, så forventningerne er store. Frederik Fredberg har fået vanvittige placeringer hver eneste uge, eftersom jeg købte en lækker monitor til ham. Hvis han stopper med at rage så meget, er jeg sikker på han snupper én af de 12 ledige pladser, for han har virkelig niveauet til at gøre det. Han har udviklet sig fra skrald til sølvdreng, og forhåbentligt bliver han snart den nye gulddreng. I hvert fald held og lykke til både Fredemanden og alle andre danskere, som går efter billetten til Paris.”

Sidst men ikke mindst talte vi også med Mikkel Hjorth, som sagde følgende forud for denne måned:

“Jeg har en god fornemmelse. Jeg bliver mere og mere vant til FUT, så jeg regner helt klart med at levere nogle stærke resultater og måske en 40-0.”

Og hvem kan så skabe den danske overraskelse? RæveHjort havde også et bud her.

“Jeg ved ikke om det vil være en stor overraskelse nu når de har klaret det så godt allerede, men jeg tror helt sikkert Fredberg og Dingo bliver vilde. Jeg tror også godt, at de kan komme i top 12, da de begge er vanvittig dygtige, så det håber og tror jeg på. Derudover har jeg fidus til Niller, som hvis han får spillet i gang, bestemt har en chance for at klare sig godt.”

Hermed runder vi af for denne lille optakt til januar måned i FUT Champions, men vi er ikke helt færdige med at snakke om dette emne endnu – Senere har vi hevet fat i de tre danskere, der særligt forventes at levere en stor præstation, så sørg for at følge med her på siden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *