Det har været nogle begivenhedsrige dage for Tricked eSport på det seneste med både to deltagere ved ESWC, en start på VM-kvalifikationen og ikke mindst en vigtig turnering, som venter holdet nu på onsdag i Monaco. Læs her vores dybdegående interview med holdets coach, Kent Brylle, der evaluerer de seneste dage samt kigger fremad mod en spændende tid, hele holdet går i møde.

I den seneste weekend lykkedes det den danske eSport-organisation, Tricked eSport, at sikre sig selv to prestigiøse placeringer til dette års ESWC. Her var holdet repræsenteret af Wahed ‘The-Kid’ Obayd samt Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha, som vi talte med i går. Desværre, set med danske briller, blev det blot til et gruppespil og fire kampe for begges vedkommende, men oplevelser var der naturligvis rigeligt af, og med et par flotte kampe undervejs kunne holdets FIFA-ansvarlige coach da også godt have set sine spillere få en smule flere marginaler med sig.

Sports-Gaming.dks billede.Jeg havde håbet på at se mindst én enkelt videre fra gruppen, og det føler jeg egentlig også, at der var gode chancer for. Bacha kom godt fra start i sin gruppe og havde fine muligheder for videreavancement, men et par fejl gjorde, at det gik den anden vej,” fortæller Tricked eSport-coachen Kent ‘TalentKent’ Brylle, der var taget med sine spillere til Paris for at støtte dem mest muligt i den svære kamp mod verdenseliten. Og utilfreds var han da heller ikke over, hvad de opnåede på hele denne begivenhedsrige tur.

Jeg er dog tilfreds med, at hele to af mine spillere kvalificerede sig til ESWC, for kvalifikationen har aldrig været hårdere. Det var alle de gode spillere, der blev placeret i en stor pulje til disse kvalifikationer, og derfor kunne man ikke fedte sig videre fra diverse kvalifikationer i lande, hvor der ikke findes gode spillere. Derfor var enhver kamp i kvalifikationen svær, når alle de bedste skulle op mod hinanden. Dermed ikke sagt, at kvalifikationsmåden var helt i top, for alle skulle selvfølgelig have haft en chance for at kvalificere sig,” siger han og uddyber endnu mere.

Wahed blev flyttet til Xbox, selv om han havde fået en plads i kvalifikationen i PS4-siden, og trods det handicap formår han at slå klassespillere som Mino og Kevin Assia for at komme med, og det viser kvalitet. Bacha måtte også gennem folk som Fredberg, Mestro og Zazou for at komme med, så der skulle kæmpes for pladserne. Så alt i alt havde jeg håbet på lidt mere, men når man tænker på styrken i grupperne, og det spil jeg så dernede, så er der en masse at tage med til de kommende turneringer,” lyder Kent Brylles afrundende ord om årets ESWC-turnering.

Men som det kom frem i går, så er Tricked eSports Mohamad Al-Bacha blevet inviteret med til turneringen ‘Monaco eSport Master’, og med blot én dag til at den bliver skudt i gang, er der ingen tid til at hvile ud for Kent Brylle og co. Og med 10.000 euro i præmiepuljen samt et stærkt felt endnu engang er der altså rigeligt med grund til at gå hundrede procent efter sejren. Denne turnering går Tricked-coachen da også ind til med forventninger om en stærk præstation.

Bacha har altid en chance for at komme langt uanset felt, så jeg forventer en stærk præstation dernede. Han har fået en svær gruppe, men man kan ikke forvente nemme modstandere på det niveau, så det er vigtigt at være klar fra start. Turneringen spilles i head-to-head, så han skal omstille sig hurtigt for at præstere. Kommer han videre fra sin gruppe, så kan alt ske,” udtaler Kent Brylle.

I mellemtiden er det desuden ikke kun offline-turneringerne, som Tricked-mandskabet skal lægge fokus og kræfter i. I den netop overståede weekend startede FUT Champions-kvalifikationerne nemlig op, hvor der bliver kæmpet med om pladser til offline-kvalifikationerne og potentielt også til den store finale i verdensmesterskabet i FIFA slutningen af FIFA 18. Til slut kan du her læse dagens hovedpersons vurdering af Tricked-holdets start på kvalifikationerne.

Kvalifikationen er egentlig startet fint. Vi havde gjort vores forarbejde hjemmefra, inden vi tog til Paris, så lokationen ikke skule ødelægge Weekend League for os. Vi fandt en lejlighed med ordentligt net og gode forhold, så vi kunne fokusere på kvalifikationen samtidig med ESWC, selv om der selvfølgelig er en del ting, man skal have til at gå op. Hassan fik 39-1, hvilket er en rigtig god start, Wahed fik 38-2 og gav blandt andet Tony Kok sit eneste nederlag, så han præsterede på et højt niveau. Bacha skal indhente lidt efter første uge, men med fuld fokus vil han også være i stand til det. Ingen af drengene er helt ude efter første uge, og Hassan og Wahed ligger solidt i svinget, hvis de kan holde niveau, så jeg ser gode muligheder for at sikre en plads eller to! Jeg føler, at vi har løst diverse problemer med ESWC og VM-kvalifikationen rigtig godt, og så er det bare op til drengene at spille sig med,” siger Kent Brylle sidst men ikke mindst.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.