Vi kører i dag den sidste evaluering i denne omgang og denne gang er det holdet der endte med at tage titlen, nemlig Tricked eSport. Skulle du have lyst til at læse artiklen omkring FIFA Team Copenhagen’s Aalborg Open skal du bare klikke her.

Et af de hold der måske var de største forventninger til, var selvfølgelig Tricked eSport. Med fravær fra den tidligere verdensmester og nuværende nr. 3 i verden, August ’Agge’ Rosenmeier, var der for alvor lagt op til at Lasse ’Kongen’ Bækkelund fra Tricked eSport skulle finde det gode spil frem og tage titlen med hjem. Lasse havde dog selv underspillet sin rolle og havde ifølge ham selv, ikke de store forventninger op til Aalborg Open. Ud over Lasse, havde Tricked også den spillende coach Kent ’TalentKent’ Brylle med til turneringen, dette blev dog en kort fornøjelse, da han allerede i første gruppespil røg ud med 0 point og måtte derfor bruge resten af dagen på at coache Lasse.

Lasse kørte stille og roligt igennem de 2 gruppespil, med henholdsvis 9 og 6 point og var derfor klar til første knockout runde mod hans gode ven, Peter ’TheVikingWarrior’ Mølgaard. Lasse hev en 2-0 sejr hjem over Peter, i en kamp hvor Lasse viste rutinen og kørte en forholdsvist sikker sejr hjem. Efterfølgende skulle han møde den unge spiller Carl Emil ’Carly’ Lindblad, som i kampen inden havde slået en stærkt spillende Mohamad ’Mo’ Al-Bacha. Lasse viste endnu engang sit høje niveau og slog Carly 3-2. I kvartfinalen fik Lasse for første problemer, da han skulle helt ud i straffe før han kunne spille sig videre mod Keller, som endda brændte et straffe i 110 min. Semifinalen bestod af et nyt møde mellem Tricked og Wolves, Lasse mod Barnewitz. I en tæt kamp, hvor begge spillere måske var lidt nervøse og derfor ikke ville for langt frem, hev Lasse sejren hjem og stod derfor i finalen endnu engang. I finalen stod han overfor for det unge talent, Marcus Gam ’Kok’ fra FIFA Team Midtjylland. Finalen blev dog aldrig spændene og Lasse hev en meget sikker 4-1 sejr hjem, og kunne derfor endnu engang hive Aalborg Open titlen hjem.

Vi har fanget spillende coach, Kent Brylle, til en snak om Aalborg Open:

”Hej Brylle. Blev jeres forventninger indfriet til Aalborg Open?”

”Håbet var at vinde Aalborg Open igen i år, og det må man sige, at Lasse gjorde i overbevisende stil. Efter lidt startvanskeligheder i gruppespillet fandt han ind i en god rytme og spillede nogle rigtig flotte kampe, så jeg er meget tilfreds turneringen.”

”Hvad synes du om hele setuppet i Aalborg, og er der noget du ville ændre til en anden gang?”

Som altid er setup rigtig godt og alt fungerer som det skal. Tidsplanen bliver overholdt, folkene bag det er hjælpsomme og der bliver virkelig bidraget til, at alle har en hyggelig dag. Den eneste kritik jeg har er, at man spiller på to forskellige slags skærme under turneringen, og det er måske noget man skal overveje. Jeg ville i hvert fald selv råbe højt, hvis jeg spillede på en skærm i gruppespillet og så skulle over og spille på en anden skærm i slutspillet, da det gør en forskel. Disse problemer har jeg også oplevet ved andre turneringer end SGs og det er ikke holdbart. Men alt i alt er det meget svært at være utilfreds med den service, som er der til turneringerne. Streaming kører, man henter kompetente folk ind til at hjælpe med kommenteringen og man giver folk en grund til at blive på stedet og følge det hele.”

”Endnu en sejr til Lasse, skal han ses som Danmarks bedste lige pt eller er der stadig et stykke op til August?”

Som Lasse også selv har været inde på, så endte Agge på 3. pladsen til VM, hvor Lasse blev nr. 9, så det viser måske, at der stadig er et lille spring. Man må dog også erkende, at det hul, som Agge havde til de næste i 2-3 år er blevet mindre i FIFA 15, så det kunne blive spændende at se en kamp til et event mellem Lasse og Agge, og derudover bliver det også spændende at se, hvad der sker i fremtiden med denne duel.”

Altså et yderst tilfredsstillende Aalborg Open for Tricked eSport, og det bliver spændende at se om de kan følge op på denne præstation til Odense.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *