Vi nærmer os for alvor det nye år, og dermed også årets første turnering – Elgiganten Cup. Derfor er vi også klar med vores bud på en mulig 5. og 6. plads.

I går tog vi et kig på seed 7-8, og i dag er vi klar med seed 5-6, hvor vi har to stærke hold med, der begge to kan drille de allerstørste favoritter til Elgiganten Cup.

6. Bieber & Fan – Marcus ‘BareKaldMigKongen’ Jørgensen og Magnus Larsen

Marcus

Marcus Jørgensen, der ved DM i 2014, vandt sølv ved Danmarksmesterskabet i FIFA, hvilket også var hans første turnering nogensinde.

En meget interessant duo som Clan eSpuma her har fået sat sammen. Det er to unge og energiske drenge, som ikke havde den store kendskab til hinanden før at de for nyligt blev holdkammerater. Derfor er det svært at spå, hvad vi kan forvente af disse to, men vi tror på at de sagtens kan drille de øverste favoritter og lave en lille overraskelse med deres kontraspil som de i hvert fald hver især ofte har vist fint frem, og de tror naturligvis også selv på det:

“Vores forventninger er selvfølgelig høje, da vi føler, at vi har en udemærket chance for at slutte med, hvor der er aller sjovest. Vi har ikke begyndt vores forberedelser endnu, men det skal vi nok nå at få gjort.” – Sagde Marcus Jørgensen om holdets forventninger.

De to gutter havde også et bud på en mulig top 3:

“Der er et par stykker med om buddet, men vi synes umiddelbart at Jesper ‘Pilm’ Prang & Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg eller Wahed ‘The-Kid’ Obayd & Mohamad Al-Bacha ser stærkest ud sammen med os selv selvfølgelig.”

5. The Noobs – Andreas ‘Andy’ Kirstein og Kent ‘TalentKent’ Brylle

Denne duo er sat sammen med en god blanding af det sikre og risikable spil, hvor at den rutinerede Tricked-manager Kent Brylle har fundet sammen med det mindre rutinerede stjerneskud hos HVB E-Sports. Tilfælles har de dog det, at de begge har store ambitioner med deres spil, og begge to har vist det frem masser af gange til 1v1, og da de sammen spillede sig frem til en top 8 placering ved Danmarksmesterskabet i 2v2. Kent og Andy havde følgende forventninger:

“Vi forventer, at vi spiller med om de helt store placeringer til Elgiganten Cup. Når vi ser tilbage på DM i 2v2, havde vi en super turnering, hvor vi var dem, der pressede danmarksmestrene allermest, så vi håber, at vi kan fortsætte de gode takter og lave et godt resultat. Vi håber og tror på, at top 4 er muligt, for det synes vi, at vi har niveauet til.” – Sagde Kent til os, der derefter fortalte hvorfor at han havde valgt Andy som makker:

“Personligt kommer jeg rigtig godt ud af det med Andy, så det er altid sjovt at spille med ham. Det er ret vigtigt for at holde motivationen på sit højeste. Derudover synes jeg, at Andy er det største talent, som findes i dansk FIFA, og allerede nu er han også blandt de allerbedste spillere, vi har herhjemme, så niveauet kan jeg bestemt ikke klage over. Her kan jeg måske byde ind med lidt mere rutine og ro, så det bør være en god kombination.”

andy2

Andreas ‘Andy’ Kirstein (i midten), der her ved sin kun anden FIFA turnering, vandt Midtjysk Mesterskab junior-turneringen.

Og for at slutte af havde han også et bud på en top 3:

“Jeg har set bort fra os selv i denne top 3, selvom jeg mener, at vi burde være på den liste:

1) Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og Jesper ‘Pilm’ Prang – Begge er formstærke, har fået en god start på spillet og så har de en god indbyrdes forståelse. Det er et rigtig stærkt team
2) Claes ‘KegleKongen’ Hansen og Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Begge har generelt et højt niveau og så fungerer de også perfekt sammen. Det bringer dem langt.
3) Jyllands Youngguns (Daniel Melgaard og Jacob Zøhner) – Jeg har en lille joker i denne duo. Der er en masse potentiale at hente, og hvis de finder en god rytme, så kan det sagtens være deres første rigtig gode turnering sammen. Den manglende erfaring og det faktum, at de aldrig har præsteret offline, kan dog ramme dem mentalt, så det kan også ende med at knække dem.”

I morgen giver vi jer seed 3-4, så glæd jer til at høre mere fra to nye favoritter!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.