På lørdag går det løs med den første Elgiganten FIFA Tour i 2018, og det sker i Aalborg der må siges at være fast stop på ruten, når byen for fjerde år i streg ligger sted til Elgigantens FIFA tour. Tradtionen tro er feltet stærkt, med både lokale indspark og overraskelser samt den traditionelle danske top fra hele landet. En af de store favoritter er selvfølgelig Tricked Esports 16-årige resultatmaskine Mikkel Hjorth Bach der naturligvis også er at finde i Elgiganten i Aalborg når turneringsrækken sparkes i gang.

Forventningerne fra den unge topspiller

Mikkel Hjorth Bach kommer direkte fra et stort udenlandsk resultat med en ekstremt imponerende Top 16 placering til FUT Champions Cup 2 i Manchester. Ydermere forsvarede han i påsken også sin Copenhagen Games titel i Bellacenteret på Amager, så successen har været stor på både FUT og H2H fronten, og på nuværende tidspunkt ligner det at der kun bliver lagt på slag i slag fra Tricked eSports guldfugl. Således er det også en selvsikker Mikkel Hjorth Bach der uddyber sine chancer for på ny at tage et trofæ med fra Nordjylland, selvom han efter nogle hårde uger ikke har haft Playstationen tændt døgnet rundt den seneste uges tid: ” Målet er naturligvis at vinde. Jeg har faktisk ikke rigtig forberedt mig endnu, så det er lidt svært at sige hvad jeg skal forvente, men i danske turneringer stiller jeg altid op for at vinde.”


Omstillingen fra H2H til FUT

Som bekendt foregår lørdagens turnering i H2H, modsat Ultimate Team som oftest ses til de internationale turnering. Dette betyder at holdene med diverse legender og superstjerner er pakket væk, og at Daniel Agassi og Andreas Gislund i kommentatorboksen nok skal øve sig mere på at udtale Romelu Lukaku og Eric Bailly, da Manchester United typisk er det foretrukne hold til disse danske turneringer.  Samtidig er tempo og spillestil en smule anderledes hvilket kan give udfordringer når der skal omstilles, men ej heller her er Mikkel Hjorth Bach specielt nervøs: ”Jeg prøver egentlig ikke rigtig at omstille mig før jeg er derhenne på dagen. Det er 2 vidt forskellige spil og FUT er klart størst og vigtigst så det har været der mit fokus har ligget og det vil det også gøre i fremtiden.”

Mikkel Hjorth Bach som nykåret vinder af Copenhagen Games 2018

Favoritterne eller overraskelser i Aalborg?

Turneringerne i Aalborg har foruden de gængse favoritter også været kendetegnet ved lokale overraskelser tit og ofte. Fra Marcus Gam Kok i finalen i 2015, en helt ung Mikkel Hjorth Bach i 2016, og sidst men ikke mindst Oliver Klitten sidste år der også ramte finalen før Lars ’Primeturbo’ Korreborg stoppede ham. Om det igen i år skal blive til en overraskelse eller om det bliver en af ”the usual suspects” giver Mikkel også sit besyv med således: ”Jeg tror at de fleste bliver de samme som vi plejer at se, krydret med en overraskelse eller 2. Hvis jeg ikke selv vinder er jeg overbevist om at det bliver Alen ‘Arrow’ Barakovic , da han er rigtig giftig i H2H, så på 1.pladsen har jeg svært ved at se det skulle blive en overraskelse.”

På denne måde kom vi altså igennem optakten med Tricked Esports Mikkel Hjorth Bach som skal forsøge at leve op til både sine egne, holdets og omverdenens forventninger når han finder controlleren frem i weekenden, og herfra skal der lyde god vind til den nordsjællandske resultatmaskine i Elgiganten, Aalborg!

Der er stadig ledige billetter – køb billet senest fredag kl. 20.00

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.