For første gang i den danske FIFA-ranglistes historie er det lykkes en spiller at snuppe førstepladsen fra August Rosenmeier af. Mikkel Bach sidder nu på den placering med sine 18.375 point.

I denne uge er der blevet skrevet historie på den danske FIFA-scene. I hvert fald hvis man kigger på tal og statistikker. Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach har sat sig på førstepladsen på den danske FIFA-rangliste, og samtidig går den blot 16-årige FIFA-spiller faktisk ind i historiebøgerne, for dette er nemlig første gang nogensinde, at August ‘Agge’ Rosenmeier har måtte give slip på sin efterhånden ellers faste placering som følge af point fra hans sejr ved ESWC tilbage i 2015 er blevet fjernet.

Sports-Gaming.dks billede.

Det er virkelig stort. I de to år, jeg har været på scenen, har Agge været urørlig på ranglisten. At være den første dansker til at blive nummer 1 udover ham er rigtig stort. Det har dog også noget at gøre med, at jeg har deltaget til mange flere danske turneringer, hvor han ikke har deltaget, men alt i alt er jeg bare utrolig glad,” siger en glad Mikkel Hjorth Bach om bedriften.

Det er godt nok sådan, at man ofte stiller mål op for sig selv. Men havde den unge FIFA-stjerne egentlig regnet med, at han, kun to år efter sin indtræden på scenen, skulle gå hen og erobre så fornem en placering?

For at være ærlig var det bestemt ikke noget, jeg havde regnet med. Dog begyndte jeg at få øje på at førstepladsen var mulig i sommers, da Agge stod til at miste mange point i løbet af efteråret, og det gav mig endnu mere motivation til at slutte super godt af i FIFA 17, hvilket helt klart lykkedes med tre turneringssejre i træk,” fortæller han ærligt.

Lige siden at Agge fik monteret sig fast på førstepladsen fulgte et stort pres naturligvis med ham. Dette er dog ikke noget, som Mikkel Hjorth Bach frygter på nuværende tidspunkt.

Jeg ved ikke, om der er kommet et ekstra pres. Man kan sige, at folk nok får endnu større forventninger til mig, men jeg har altid vidst, hvad jeg er i stand til, så det er ikke noget, der som sådan ændrer noget for mig.

Udover Mikkel Hjorth Bach, er det også lykkes både Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg at overhale August Rosenmeier, der dermed former top 3-placeringen på ranglisten. Men hvordan tror førstepladsen mon, at den kommer til at se ud om præcis et år?

Forhåbentlig er jeg stadig nummer 1. Jeg ved, det bliver meget svært, men jeg skal selvfølgelig kæmpe, hvad jeg kan for, at det bliver tilfældet. Så tror jeg derudover, at det er Agge og Fredberg, som tager de to andre pladser,” lyder de afsluttende ord fra Mikkel Hjorth Bach, der samtidig tror på et godt år for Frederik Fredberg og August Rosenmeier.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.